maanantai 12. joulukuuta 2016

Vastarannan kiiski

Nimittäin minä itse. Tuntuu, että olen suunnilleen ainoa ihminen Suomessa, jota ei todellakaan kiinnosta Saara Aallon menestys X-Factoryssa (en tiedä edes, menikö ohjelman nimi oikein). Tähän maahan mahtuu tasan yksi uutinen kerrallaan, sanoi joku joskus ja olen samaa mieltä. Minua ei muutenkaan jaksa kiinnostaa mikään reality-tv tai muu roskaohjelma, joita ilmeisesti muut seuraavat silmät tapilla ja niinpä vietin viikonlopun katsoen Ylen kehumaa sarjaa 'Paranoid' sekä Richardin uutta sarjaa 'Berlin Station', jossa ikävä kyllä alkaa olla viimeiset jaksot käsillä.

Kävimme perjantaina pienimmän ja miehen voimin katsomassa 'Ihmeotukset ja niiden olinpaikat' ja sepä oli varsin hauska elokuva. Ihan sekä aikuisille että lapsille oli riittävästi juonta ja meidän (koko porukan) mielestä paras HP-maailmaan sijoittuva leffa tähän asti. Ehkä siksikin, että HP-kirjoja lukemattomille tämä auttaa selittämään niiden taustahistoriaa, mutta myös siksi, että leffassa oli varsin mukavasti saatu 20-luvun USA esille ja erikoistehosteet olivat paikallaan ja sopivissa määrin. Kuulemma seuraaviin osiin onneuvoteltu nuoren Dumbledoren näytellijästä ja Richard on ilmeisen vahvoilla. Jei!

Lauantaina aloitimme Harry Potter-leffat uudestaan ja katsoin pienimmän kanssa "Viisasten kiven" ja sunnuntaina "Salaisuuksien kammion" (Oi Lucius <3).

Muuten olen lähinnä neulonut tosiaan "Paranoidin" seurassa. Eilen kokosimme kolme piparitaloa pienimmän kanssa, lisäksi tein joulukortit melkein valmiiksi ja pesin pyykkiä ja viikkasin parin viime viikon pyykit.

Sikäli oli raskas viikonloppu, että jatkuvasti jouluhommia tehdessä muistelen äitiä ja vedentuloa ei voi estää. Eilen oli sen lisäksi sunnuntai-ahdistus, jollaista en olekaan kokenut aikoihin ellei oteta lukuun marraskuuta.

Olemme myös päättäneet, ettemme yritä enää saada jouluksi matkaa minnekään. Ajattelimme, että voisimme lähteä pääsiäisenä, silloin se voisi vähän korvata kesälomaakin, jota emme yhdessä juurikaan ensi kesänä vietä. En tiedä vielä edes ensi kesän mökkeilystä, on paljon mahdollista että sekin jää väliin aikatauluttamisen aiheuttamien ongelmien vuoksi, mutat sen näkee lähempänä kesää.

Yritän kovasti ajatella, että joulun jälkeen alkaa päivä pidetä ja valo lisääntyä. Nyt jos voisin tehdä, kuten Simonin kissat, niin se olisi ihan parasta.6 kommenttia:

 1. No et ole ainoa! Mä odotan että koko hemmetin Saara-uutisointi lakkaa. Liikaa Saaraa joka tuutista. Ei yhtään kiinnosta koko teennäinen nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niijjust! Yhden Saara-jutun jaoin fasessa, koska se oli Brian Mayn laittama :D

   Poista
 2. Voi, olisit sie kyllä varmasti nauttinu joulumatkasta! Uskon, että se olis ollu sulle nyt ihan paikallaankin...
  Ja miekään en oo Saara Aallosta ollu kiinnostunu, saati että olisin seurannu. Jossain vaiheessa ihmettelin, kun jatkuvasti lööpit huusi sen olevan jossain finaalissa jee, ja aina niitä vain tuli uusia ja uusia finaaleja, että millon se oikein loppuu ja montako finaalia niillä on. Mutta nyt se on onneksi loppu. Lööpit nyt huutelee varmaan aikansa ennenkuin hypetys vaimenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisin joo, mutta oikeastaan tunnelin päässä näkyy valo eikä se ole juna. Pienin askelin :P

   Mäkin ihmettelin, et kuin helkkarin monta finaalia voi olla yhdessä kilpailussa.

   Poista
 3. Pääsiäiseen on pitkä aika mutta suunnilma kesän reissun korvaajasta kyllä ymmärrettävä ja hyvä. Millos se inttipäätös tulee?

  Meille tuli just postia siviilipalveluskeskukselta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä kuukautta on päästäiseen :P

   Ei tiedä vielä, sinne laskuvarjojääkäreihin olis ensin kuntotestit tammikuussa ja sit niiden jälkeen psykologiset, jos läpäisee kunnon eka. Varallahan tuolla on paikka Santikseen kesäksi.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)