maanantai 12. joulukuuta 2016

Pipariksi meni

En nimittäin hyvistä yrityksistäni huolimatta saanut päivällä lisättyä kuvaa kännyllä tuohon alempaan postiin, joten tässä kuvat piparitaloista. Outoa väkeä asuu näillä kulmin. Ihan muutenkin :)6 kommenttia:

 1. Hienoja piparkakkutaloja!
  Onko tekijänä ollut nuorimmainen? Päättelin toisen mökin POC - aiheisesta päätykoristeesta vai onko se teikäläisen käsialaa?

  Sitten Puschmanniin, kuusi on kyllä komea mutta noiden helvetillisten valoviritysten kanssa saa olla varovainen tai nenästä roikkuu punainen yksitoista. Jouluvalot ovat ihan jees mutta silloin kun homma lähtee lapasesta niin.....ärh. Tässä joku päivä sitten oli juttua yhdestä muijasta (en enää muista missä tämän kottaraisen mökki on) jonka pirttiä ja sen ympäristöä koristaa kymmenet tuhannet led - lamput jenkkilän tyyliin, olkoonkin että muija tajuaa sammuttaa lamput yöksi mutta silti. Saattaa olla ettei ehkä palais jos asuisin naapurissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja nuorimmainen. Merirosvokoriste oli vähän mun viime hetken tempaus, kun meinasi koko pääkallopipari unohtua laittamatta :P

   Mieluummin nuo valot, kuin soivat tingel-tangel-valot (jotka on nekin koettu naapurustossa) :D

   Poista
  2. ahaa, piraattiverta kattisessa! :D

   Valoista kyllä samaa mieltä vaikken olekaan vielä törmännyt soiviin kelloihin (ja toivottavasti en törmääkään!)

   Poista
  3. No minä kai meillä enimmän kertoja olen Piraatit katsonut ;)

   Se soiva valoletku oli tasan yhden päivän soinnillinen, taisivat itsekin hiukan kyllästyä kiinalaisviritteisiin joululauluihin :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)