torstai 8. joulukuuta 2016

Uni-Jukka

Uni-Jukka tai Nukku-Matti kävi taas jysäyttämässä hiekkasäkillä, alkoi nukuttaa ihan hurjasti.

Eilen tulin kotiin jo kolmelta, iski migreeni enkä voinut lähteä aikaisemmin, koska työpari oli kokouksessa kahteen asti. Onneksi pääsin kuitenkin sitten samantien lähtemään. Palelin ensin koko päivän töissä ja kotona illan, kuumeolo taas ilman kuumetta.

Tänään oli ihan hyvä olo, mutta jälleen palelin koko päivän. Lomapäivieni anominen on edelleen auki, koska palkkatoimisto ei vastaa henkilöstösihteerin kyselyyn siitä, minkä mukaan ne lasketaan. Nimittäin ollessani osittaisella hoitovapaalla lomapäivät laskettiin kuitenkin viiden työpäivän mukaan, mutta nyt kun teen omasta halustani lyhennettyä työviikkoa, niin kukaan ei tiedä mitään.  Ehkä anon vain neljän työpäivän mukaan ja katson sitten lomaltapalattuani, mikä on homman nimi. Sitä henkilöstösihteerikin ehdotti :P

Tänään oli tämän syksyn viimeinen pilates ja olikin aika rankka, irroiteltiin kalvoja rullalla ja muuta mukavaa. Ohjaaja ehtii aina katsoa kaikkien asentoja, ettei tule virheitä ja siten vahinkoja, mikä on tosi tärkeätä. Pilateksen jälkeen kävin ostamassa pienimmälle uusia sukkia Sokokselta ja itselleni pitkähihaisia täyspuuvillaisia t-paitoja M&S:stä. Muualta niitä ei saakaan tässä kylässä.

Sain luettua ruotsinkielisen dekkarini loppuun, jeee! Oli ihan kiva kirja, ei ihan niin ruotsalainen kuin ruotsalaisten miesdekkaristien kirjat ovat olleet.

Nyt menen sänkyyn. Huomenna pitäisi ehkä siivota ja illalla menen leffaan pienimmän kanssa katsomaan Ihmeotuksia. Nähdään!
4 kommenttia:

 1. Aika yleistä on hämmennys kaikilla tasoilla, riippumatta siitä mihin asia liittyy sillä olen perehtynyt kuluneen vuoden aikana erittäin hyvin tähän kirottuun ilmiöön. On sangen turhauttavaa ja oikeesti osittain pelottavaakin ettei virkailija jonka pitäisi informeerata, ole varma miten asiassa tulee menetellä. Varsinkin kun virheellisesti täytetty kaavake tai tietojen puuttuminen aiheuttaa viikkojen viiveen käsittelyssä/päätöksissä.

  Ihemotukset on varmasti hyvä leffa ja aion mennä sen katsomaan, kävin nimittäin pitkästä aikaa (en edes muista milloin edellisen kerran) elokuvissa ja tli nähtyä Doctor Strange. Huikea ainakin mun mielestä ja kaikki 3D - jutut ja muut nykyteknologian mahdollistamat sydeemit on aika hiton siistejä.
  Tosin mä varmaan näytin ne lasit päässä joltain 70 - luvun uutisten lukijalta (och eller Knud Möller kaljuna tms.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä se, että kaupungin palkka-yms. toimistossa oli noin vuosi sitten organisaatiomuutosten eiikä ne vieläkään tiedä mitkä hommat on kenenkin. Meillä oli ihan huippu palkkaihminen siellä, mutta hän siirtyi muualle :(

   Dr. Strange oli mun mielestä ehkä kärkikolmikossa n?istä Marvelin elokuvista.

   Poista
  2. Juu, nuo hiton organisaatiouudistukset ovat kaiken pahan alku ja juuri lähinnä sen takia ettei niitä ole ajateltu loppuun asti. Toivotaan että kaikki selkiää.

   Strange oli kyllä hyvä ja mieleni tekisi mennä katsomaan se omituiset otukset ja niiden olinpaikat. Siitä tuli traileri ennen alkua ja jollain tapaa tuntui että 3D - tekniikka toimi siinä vielä paremmin kuin Strangessa.

   Poista
  3. Meillä vähän kauhulla odotellaan, miten käy tämän Pajusen lähtölahjan kanssa eli johtamismallin muutos, joka on nyt käynnissä. Vauhtia on niin, että heikompaa hirvittää ja yt:aa pukkaa vähän väliä. Meillehän on kerrottu, että työpaikat säilyvät vakinaisilla 'kunhan siirtyy minne sanotaan, jos on tarvis'. Että reilu meininki.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)