perjantai 25. marraskuuta 2016

Musta viikko

Muut viettävät mustaa perjantaita, minulla on ollut koko viikko musta. Vasta tänään alkoi helpottaa, kun aurinko pilkahti. Olen itkenyt aamuin illoin ja väliin töissäkin.Tänään kävin puoliltapäivin keskimmäisen koululla vanhempainvartissa ja nautin päivän ei-niin-harmaaasta-valosta.

Alkuviikosta onnistuin hävittämään kaksista korvakoruista toisen puolen parista ja vitutti kuin pientä oravaa. Kumpaakaan ei löydy, toinen tippui luultavasti pyykkikoneen vieressä olevaan lattiakaivoon pyykkikoneen ollessa käynnissä ja toinen on jossain.. Se oli aamulla korvassa kiinni, mutta lähtötohinassa laittaessani pipoa päähän huomasin sen hävinneen. Ensi etsimältä se ei löytynyt, mutta huomenna kun äidin vanha puusohva vihdoin lähtee eteisestä pääsen siivoamaan kunnolla, ehkä se löytyy vielä.

Muuten olimme tänään pienimmän kanssa elokuvissa katsomassa Tatun ja Patun seikkailuja ja olipa hauska elokuva :) Oli myös ihanaa katsella lumista Helsinkiä ilmasta. Kyllä Helsinki on kaunis, vaikka itse sanonkin (näin syntyperäisenä).

Keskiviikkona olleen Ismon nimipäivän kunniaksi jaoin tämän piisin FB:ssä, joten jaan sen tähänkin. Ehkä vielä joskus uskon laulun sanoihin.
4 kommenttia:

 1. Samaa oireistoa täälläkin, mutta mie huomasin mielen piristyneen heti, kun tuli ripaus lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä piristäisi, mutta täällä tuli vain vettä yöllä.

   Poista
 2. Mua harmittaa kun oli kokous tuon Tatun ja Patun kohdalla, koska olisin ehdottomasti halunnut mennä sinne kuopuksen kanssa.

  Toivotaan, että viikonloppu lohduttaa ja tuleva viikko olisi vähän valoisampi <3

  (Meille tuli yöllä 10 senttiä lunta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin, alkaa muuten pää hajota.

   Ehkä Tatu ja Patu tulee TV:stä aika pian, se on ollut niin suosittu.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)