sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Jonkinlainen vuosipäivä

Oli nimittäin perjantaina eli tissien pienennysleikkauksesta on nyt kulunut vuosi ja pari päivää. Voin edelleen lämpimästi suositella kaikille, joita omat hinkit haittaavat.

Nyt on vuorossa sitten seuraava projekti eli vatsan pienennys. Sen olen aloittanut parisen viikkoa sitten Härkiksen avulla eli syön arkisin lähinnä Härkistä erilaisten kasvisten kera. Olen jo saanut parisen kiloa pois. Tähtäimessä on esikoisen yo-juhlat, jolloin aion olla 8 kiloa kevyempi. Vielä ehtii enkä stressaa siitä.

Stressaan hieman kyllä Viestinnän tentistä tämän kuun viimeisenä päivänä. Olen lukenut puolitoista kirjaa kolmesta ja huomannut, että tiedän aika hyvin asiat jo ennestään Informaatiotutkimuksen ajoilta. No, pakko kai se on tenttiä vain. Kunhan pääsen läpi on hyväksi havaittu metodi. Onneksi aina voi uusia kokeen, jos ei heti onnistu.

Kävimme tänään katsomassa työ-ystävän kissan kahta pentua, ne ovat kolmeviikkosia suloisia palleroita. Kotimatkalla haimme posti-kaupasta tilaamani Varustelekan farkut, jotka ovat muuten hyvät mutta hiukan pitkät. Kuten aina. Pitää vähän lyhentää. 

Huomenna jätän uimareissun väliin. Aloitin lääkkeet torstai-iltana ja ovathan ne auttaneet jonkin verran, mutta yskä on edelleen sellainen, että yskänpuuskaan on varauduttava aina ristimällä jalat. Ärsyttävää.


10 kommenttia:

 1. Komppaan. Ei enää uskalla yskiä kuten nuorempana. Spontaanisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivastus kävellessä on myös paha paikka..

   Poista
  2. Voi teidän kanssa... tirsk. Perästä tullaan - kai ;-)

   Hyvä ylppäritavoite, mäkin koitan vuoden vaihteen jälkeen asettaa omani!

   Poista
  3. Tää on tätä naisen elämää ;)

   Hyvä!

   Poista
 2. Kaikki niin kehuu sitä härkistä, enkä mie voi sitä syyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, se on musta paljon parempaa kuin nyhtis.

   Poista
  2. No sitä en oo myöskään saanut maistettavakseni, mutta jotain papuahan sitä on siinäkin. Kaali on pahaa, enkä yhtään harmittele sitä, etten voi kaalia syödä, mutta kun pavut on vielä hyviäkin! :(

   Ja hyvä kun muistutit Varustelekasta, menenkin katsomaan löytyiskö sieltä sitä mitä oon haeskellut, silmälläpitäen veronpalautusten tulevaa saapumista...

   Poista
  3. Harmi. Toivottavasti Varusteleka auttaa, vaikka ei olekaan ruokakauppa varsinaisesti ;)

   Poista
  4. Näkyy sielläkin olevan ruokaa ja juomaa :) mutta reppuja katsastan, lähinnä...

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)