lauantai 26. marraskuuta 2016

Parempi päivä

Auringolla on suuri merkitys, huomasin sen taas tänään. On ollut paljon kevyempi olo, vaikka vieläkin on kaikenlaista.


Mies vei äidin vanhan puusohvan veljelleni ja nautin tilasta aulassa. Nyt tuntuu taas senkin vuoksi paremmalta, sohva tukki fengshuit tai jotain. Ennen kuin aloin imuroida, puhdistin korvakoruja ja siivoilin liikoja koruja pois parempaan talteen ja sitten huomasinkin, että kissakorviksieni toinen puoli olikin siellä missä pitikin. En siis ollut edes laittanut sitä korvaan sinä aamuna, kun luulin sen hukanneeni :P

Sain myös luettua (huonosti) yhden tenttikirjan ja päätin säästää viimeisen huomiselle, koska siihen liittyvät videot pitäisi katsoa. Ajattelin, etten lue muuta kuin ne asiat, mitä videot käsittelevät, koska kirja on julman paksu ja hankala luettava enkä vain jaksa nyt kiinnostua tarpeeksi. Jos en pääse läpi tentistä, niin alkuvuodesta oli seuraava mahdollisuus.

Serkku ja vauvansa ovat päässeet taas kotiin, olivat alkuviikosta täällä pienelle tehdyn leikkauksen vuoksi. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu sielläkin.

Tein ns. Rocky road-suklaata, se on nyt jääkaapissa odottamassa.

 P.S. Tämä Bloggerin uudistus on ihan /cstä, jos suoraan sanon. En tiedä, miten menen takaisin blogiin, kun olen sen kirjoittanut ja päivittänyt. Pitäähän se nähdä, että kaikki on niinkuin pitää. Tällä hetkellä kirjoitan urlin osoiteriville, mutta vähän hankalalta tuntuu.

5 kommenttia:

 1. Vaikea on munkin tottua... mutta tuossa vasemmalla ylhäällä blogin nimen alapuolella on mulla linkki "Näytä blogi".

  Lisää aurinkoa sinne <3

  VastaaPoista
 2. Voi miten herkullisen näköinen herkku, ihan vesi herahti kielelle :) ja oon sentään syönyt melkein koko levyllisen Fazerin talvisuklaata viikonlopun aikana...
  Eikö sulla näy "Näytä blogi" siellä vasemmalla ylhäällä? Mie en tykkää kanskaan tästä, mutta harva muutos on semmonen, mistä tykkään. Sitten kun totun, se muutetaan kohta taas.

  Aurinkoa ei ole lupauksista huolimatta täällä näkynyt - nytkin piti ennusteen mukaan olla puolipilvistä, mutta paksu harmaa peitto on taivaalla. Lunta onneksi on, se helpottaa!

  VastaaPoista
 3. Ja anteeksi kun "kehuskelen" tuolla pienellä lumirippusella joka välissä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkku on onneksi helppo valmistaa ja saat ihastella lunta :D

   Kiitos, ja kuten jo totesin Marjaanalle, olen sokea :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)