keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiainen

Kuusi on korjattu pois (seitsemää ei tarvinnut..)  ja muutenkin joulu pakattu pois, paitsi poikien huoneeseen jäi vielä ikkunatähti. Huomasin sen vasta äsken mennessäni lukemaan pienimmälle. Pitänee kiskoa se huomenna pois.

Olemme keskustelleet pakkaspukeutumisesta jälkikasvun kera ja etsineet mm. pienimmän talvikenkiä vaatehuoneen uumenista. Onneksi ne olivat aika pinnalla.

Olen neulonut omiin kolminkertaisiin lapasiini yhden lisäkerroksen sisäpuolelle, se pitää vielä toisesta päätellä loppuun. Aloitin myös rannekkeet vain huomatakseni, että niihin aikomani lanka loppuu takuuvarmasti kesken.

Katselin elokuvan The Fall, koska sitä on paljon kehuttu ja olihan se aika hieno, hyvin kuvauksellinen. Syksyllä näkemäni Tale of tales muistutti sitä jonkin verran. Olen jo jonkin aikaa halunnut nähdä tuon jo ihan Lee Pacen takia ja hyvän roolityön tekikikn.

Vointi on edelleen mielenkiintoinen, mutta aion silti mennä huomenna työmaalle. Päivällä minulla oli ihan hyvä olo huolimatta järjettömästä päänsärystä ja mittasin lämmön vain huomatakseni sen olevan aika alhainen, 35,2 tänään. Tosin se sitten nousi, kun join päiväkahvit ja neuloskelin.

Olemme pitäneet takassa tulta koko iltapäivän ja illan ja kävimme saunassa, ihan mukavasti on lämmin sisällä. Mutta tässä tämän päivän kuulumiset. Näkyillään huomenna.8 kommenttia:

 1. Minen käsitä miten sun kehos lämpötila voi keikkua noin alhaisissa lukemissa ja olen melko huolestunut siitä että aiot mennä töihin. Onkohan se varmasti järkevää koska kun kerran pääkipua vielä on nuo lämmöt noinkin alhaalla, niin eikö kannattais jäädä näiksi kahdeksi päiväksi himaan?

  Helvetillisessä pakkasessa kävelykään ei varmasti tee hyvää...ihan vaan ettei tulis mitään vakavampaa. Kyllä sä tiedät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo töissä :P Olo on aika hyvä, mutta varoitin työkaveria et jos alkaa tuntua pahalle, niin lähden. Huomenna olis pakko olla pelikunnossa, koska meillä on virkistymisretki (hah) Hämeenlinnaan (!) työporukan kera :D

   Katselin huvikseni mitä lääkärisaitit sanovat alilämmöstä, niin ei se nyt niin kovin vaarallista ole, jos ei alle kolmenkymmenen laske :D

   Poista
  2. Sinä tarttis risua kun leikit hengelläsi ;)

   Poista
  3. Mä mitään leiki. Lähtee jos on lähteäkseen, mutta ainakin toistaiseksi vielä pihisee :D

   Poista
 2. Meillä oli aamulla -30 joten ei hirveesti tarvinut keskustella pukeutumisesta. Esikoinenkin eilen oikein kyseli, että kai hänen toppahousut ja hanskat on jossain hollilla. Näkyi myös laittavan rastapiponsa alle vielä tuubihuivin otsaa suojaamaan. Hyvä niin!

  Parempaa oloa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :)

   Mä olen unohtanut, miten kauan kestää pukeutuminen! Voi hyvän kerran... Me saatiin auto käyntiin, vaikka hiukan näytti jo epäilyttävältä ja vietiin pienin kouluun, itse odottelinkin metroa jonkin aikaa, mutta mihinkäs tässä on kiire valmiissa maailmassa :)

   Poista
  2. Mä olin varannut siihen ekstra-aikaa (ja muutenkin ekaan aamuun loman jälkeen, kun käydään vähän hitaalla). Me ollaan paitsi luonnonkauniita niin myös hyviä ennakoimaan. Tai siis ainakin mä ;-)

   Poista
  3. Joo, mä en jotenkin ajatellut et siinä olis mennyt NIIn kauan :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)