tiistai 5. tammikuuta 2016

Kuulumisia sairaspediltä

Tervehdys. Taas olisi tulossa valitusposti, mutta te sentään pääsette pois sen vaikutuspiiristä, jos ette jaksa lukea.

Aamupäivällä herätessä päässä oli ihan julmetun iso särki, joka vain kasvoi. Jossain välissä ajattelin mittaavani kuumeen ja teinkin sen. Lämpötila oli 35,4. Aika pohjat meikäläiselle, vaikka alilämpöilyä harrastankin.

Päivän toimet sisältävät leffojen katselua makuuasennossa ja pään pitelyä sekä keskittymistä myös ruoan sisälläpysymiseen. Ei puhettakaan neulomisesta. Leffoina tänään on ollut "Peter Pan" sekä "Princess bride".

Joten... menenkin tästä jatkamaan töllötystä. Jahka saan taudin selätettyä saattaa tulla enempi tekstiä. Niija alemmasta videosta; se valkoasuinen mummeli, joka tanssii ja hyppii, on mun tulevaisuudenkuva. Siihen pyrin.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Katselin tässä noita mikrobi-oireita taas.. pitänee soitella työpaikkalääkärille taas.

   Poista
 2. Hitto mikä alilämpö! Eikö tuo jo ala olla vaarallisissa lukemissa koska niinhän sitä sanotaan että alilämpö on ihmiselle huonompi juttu kuin kuume?
  Paranemista joka tapauksessa ja toivottavasti saat safkan pysymään sisällä ettei yleiskunto mene ihan ales.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalilämmön alaraja on 35,8 eli olihan tuo aika matala. Iltaa kohti olo kyllä parani ja söin ihan ruokaakin, kun mies laittoi. Nyt on vielä pää aika kipeä, ehkä se lähtee illalla saunassa. Huomenna menen luultavasti töihin, jos on suht hyvä olo aamulla.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)