perjantai 22. toukokuuta 2015

Sitä sun tätä

Tänään olen ollut erinomaisen ahkera. Aamulla pienimmän ja keskimmäisen lähdettyä kouluihinsa jumppasin pitkästä aikaa Tracyn kanssa. Sen jälkeen annoin kissalle antibiootit. Voin kertoa, että katti ei tykännyt. Käärin hänet pyyhkeeseen ja aina kun tuo sylki pillerin ulos, laitoin sen takaisin. Ilmeisesti viesti meni vihdoin perille ja kissa alistui kohtaloonsa nielaisten pillerit. Tämän kisailun jälkeen pesin vielä anturat jodilla, alkavat näyttää aika hyviltä jo.

Koska olin hikinen ja kissankarvainen, menin suihkuun, jonka jälkeen söin aamiaiseni ja sitten imuroin talon, pesin käsitiskit ja sitten pesin vielä alakerran ja keittiön lattiat. Pestyäni kodinhoitohuoneen lattian huomasin kissan silmäilevän vessaansa epäluuloisesti, ehkä hän pelkäsi minun tehneen sillekin jotain?

Tässä vaiheessa kaksi poikaa tulikin jo kotiin lisättynä keskimmäisen kaverilla. Hänet ja sisaruksensa olemme tunteneet tarhasta asti, oikein mukavia ihmisiä (vaikkakin hieman liian urheilullisia). Keskimmäinen ystävineen lähti sitten ulkoilemaan pitkin kaupunkia ja me pienimmän kera lähdimme myös kaupungille. Kävimme ostamassa kummipojan synttärilahjan ja syömässä ja sitten menimme leffaan katsomaan Thoria ja kumppaneita kahden ystäväni kera. Oli kyllä hauska leffa jälleen, mutta saa nähdä kuinka monta osaa Marvel saa vielä kehitettyä noista tyypeistä.

Leffan päätyttyä avasin luurini ja huomasin, että keskimmäinen oli koettanut soittaa. Soitin takaisin ja tuo oli unohtanut avaimet kotiin sillä seurauksella, että joutui odottamaan kaksi tuntia pihalla. Mies nimittäin lähti esikoisen kanssa tyhjäämään isänsä kämppää ja he tulivat kotiin noin viisi minuuttia ennen meitä. No, loppu hyvin kaikki hyvin..

Muihin asioihin. Miehen täti oli ollut yhteyksissä miehen velipuolten ja melkein-veljen kanssa, syynä heidän näkymättömyyteensä hautajaisissa oli kuulemma se, ettää pelkäsivät 'jos joku sanoo jotain'. Että niinku mitä? Olimme aivan ällikällä lyötyjä. Huhhuh.. on aivopestyä porukkaa (velipuolten sisar on todellakin lohikäärme).

Toinen asia, josta on pitänyt kertoa, on esikoisen pääsy CERN-kurssille eli fysiikkaa, jota tuo rakastaa. Ylimääräinen fysiikan kurssi, jossa on luentoja ja ensi keväänä tutustutaan viikon ajan CERN-laboratorioihin Sveitsissä. Viime kuussa piti vääntää hakemus ja ensin esikoinen ei päässyt, koska unohti sanoa jatkavansa fysiikanopintoja lukion jälkeen, mutta nyt oli saatu ilmeisesti lisää opettajia ja hänkin oli päässyt. Tosi kiva juttu minun mielestäni :)

Kolmas asia.. Sain kutsun Allergiasairaalan keuhkopolille tutkimuksiin. Ok, ei siinä mitään. Ensimmäinen on kesäkuun 10s päivä, joka sekin on ihan hyvä, mutta toinen on sitten heinäkuun alussa.. Tietysti ajan siirtäminen varmaankin onnistuu, mutta se pitäisi soittaa arkisin klo 9-11 välisenä aikana. Pitää laittaa hälytys, että muistan.

Nyt Hyveli yöteli. Minä lähden Höyhensaarille. Allaoleva traileri sisältää myös hurmaavan Richardin :)4 kommenttia:

 1. CERN - hommeli kuulostaa hienolta ja ties mihin tiet vielä vievätkään jos kiinnostusta riittää.Muutenkin tuollaiset normaalista koulunkäynnistä tai ehkäpä on parempi sanoa perinteisestä koulunkäynnistä poikkeavat jutut ovat hyviä asioita koska ne varmasti innostavat aivan toisella tapaa.

  Allergiasairaala hyvä juttu ja kaikista paras kun ei llmene mitään vakavaa mutta saat apua ongelmiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ainahan se tavallisen voittaa :)

   Ja toivotaan.

   Poista
 2. Meidänkin piskuisesta lukiosta on tehty CERN-retkiä ja ovat olleet aivan huikeita. Jos tulee seuraavana tai sitä seuraavan vuonna uusi, arvaa kuka on mukana? On tää hassua...

  Keuhkopoli kuulostaa sillai hyvältä, että asia otetaan tosissaan. Varmasti saat ajan vaihdettua, jos vaan muistat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Olisihan se mielenkiintoista :)

   Eiköhän se onnistu, kun vain ajoissa muistan :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)