sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kas

Sunnuntai.. metkaa. Niin se on taas vilahtanut, aika, tässä puhallellessa ja kurssiraporttia kirjoittessa.

Torstai menikin varsin kävelyn ja retkeilyn merkeissä. Menin töihin, kävin naapuritalossa työterveydessä juttelemassa työterveyshoitajan kanssa, kävin töissä (vartin) ja lähdin keskimmäisen pojan luomenpoistoon koti-terveysasemalle. Sieltä kävelin pojan kanssa kotiin, söin ja lähdin takaisin töihin. Arvelen kävelleeni torstaina ainakin kymmenen kilometriä iahn pelkästään kodin ja työpaikan väliä. Uskomatonta.

Aloitin myös putkeenpuhaltamisen ja sainkin torstaina aika hyvät tulokset sanoin kuin kotona nyt viikonloppuna. Saa nähdä miten käy työpaikalla puhaltelun. Ihan mielenkiintoista nähdä. Torstaina lähtiessäni työpaikalta kuulin, että myös eräs vahtimestareista kärsii astmaoireista ja tekee samaa puhalluskoetta kuin minä.

Kurssiraportinkin tosiaan sain kirjoitettua viikkoa etuajassa, nytpä on sekin hoidettu. Jostains yystä pääsin varsinaiseen flow-tilaan eilen sitä vääntäessä ja sain melkein koko jutun valmiiksi muutamassa tunnissa. Tänään ei tarvinnut kuin vääntää yhteenveto ja kasata homma, jopa sivunumerointi meni kerrankin ekalla kerralla nappiin. Vielä pitäisi kirjoittaa joku keskustelualoitus oppimisympäristöön ja vastata muutamaan avaukseen.

Mietiskelen, menisinkö huomenna pitkästä aikaa uimaan, kun pienin menee kahdeksaksi kouluun.. Minulla on huomenna iltapäivällä spiro-puhkunta, niin se hiukan mietityttää tuon uinnin kannalta.

Tiistaina vihdoin on se päivä, kun näen The Cruciblen uudestaan digitaalisena versiona. Ihan ihanaa! Loppuviikosta onkin sitten erilaisia opiskelutapaamisia perjantaina ja lauantaina. Huhhuh.. Aioin siivota tablettia vielä täss, mutta saa nähdä. Ehkä menen vain sohvalle koomaamaan.


2 kommenttia:

 1. Hei rakkaus!
  Melkoinen määrä kävelemistä yhdelle päivälle! Itse asiassahan tuo on hyvä tapa hoitaa liikuntaa jos vaan aika ja keliolosuhteet sallivat. Mun on pitänyt jo pitkän aikaa hankkia askelmittari jotta mä näkisin paljonko työpäivän aikana tulee käveltyä. Ihan mielenkiinnosta koska monta kertaa rakennushommat ovat yhtä teppaamista varsinkin silloin kun työn alla olevassa rakennuksessa riittää neliöitä.
  Toivotaan että puhallustestien tuloksissa ei olisi mitään hälyttävää ja kysynkin samaan hengenvetoon että koska puhkuminen loppuu ja sä pääset kuulemaan tulokset?

  Jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävelen pelkkinä tömatkoina suunnilleen viisi kilsaa päivässä, jos vain jaksan ja sää sallii. Tuskin maltan odottaa pyöräkelejä! Minä, joka vielä muutama vuosi sitten ihmettelin miten kukaan jaksaa fillaroida yli 10 kilsan työmatkoja (itsellä on 14km) ja nyt tuo menee nopeasti eikä tarvitse välittää kanssamatkustajista :)

   Tulokset käsitellään ensi kuun puolivälissä työpaikkalääkärin kera. Mielenkiinnolla odotan.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)