keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Keksiviikko

Pojilla on ollut keksiviikko, kirjaimellisesti, sillä mies osti Tarjousladosta kamalan määrän ylipäiväisiä keksejä. Joka paikka on myös täynnä keksinmuruja..

Noniin. Tänään kävin työpaikkalääkärillä keskustelemassa painon tunteesta keuhkoissa. Lopputulos: neljä putkea verta + allergianäytteet, pef-mittausta kahden tunnin välein 4 viikon ajan, keuhkoja avaava lääke, röntgenkuvat. Huomenna työterveyshoitajan puheille ja maanantaina spirometriaan. Jee. Saa nähdä löytyykö mitään ja jos, niin mitä. Mies kysyi jo voisiko lääkäri määrätä meidät muuttamaan vaikka Floridaan tai Havaijille :D

Eniveis.. huomenna on taas meikäläisen perjantai. Tulen kesken päivän saattelemaan keskimmäisen luomenpoistoon ja sitten kotiin ja sitten menen vielä itse joksikin aikaa takaisin töihin, ettei työaika pauku yli. Pienin puolestaan menee huomenna koulun kera laskettelemaan. Saa nähdä pääseekö vielä ensi viikolla.

Loppuun hiukan punkia.
4 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että työterveys tosiaan otti tosissaan.

  Jotkuthan on "homepakolaisina" aurinkoisemmassa ilmanalassa, jotta ei ole ihan hirveän kaukaa haettu tuo miehen miete ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on. Mun äidin yksi ystäväpariskunta asuu talvet Espanjassa miehen astman vuoksi.

   Poista
 2. Olisihan se mukava asustella vaikkapa Floridassa mutta mä toivon ettei mitään vakavampaa löydy.
  Ajatteles jos kaikki johtuu salmiakista ja se kielletään sulta.... :D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)