sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Sunnuntai

Päivän sana kuvahaasteessa oli 'Father', joten tässä kuva isästäni nuoren miehenä, juuri ylioppilaaksi päästyään. Vuosi on ehkä 1949, muistaakseni isäni kävi jonkin luokan uudemman kerran :)

Tänään olen ehtinyt lukea koko tenttialueen samalla kun pyykkikone on pyöritellyt kolme koneellista vaatteita, jotka ripustin ulos kuivumaan. Ehdin jopa ennen saunaa silittämään kaikki siihen mennessä kuivuneet vaatteet, silittämättä jäi lähinnä pari meikäläisen yöpaitaa ja muutama t-paita.

Olen ollut tänään jotenkin ärhäkällä päällä. Arvelen sen johtuvan tulevan viikon aikatauluista, sillä huomenna alkavat jälleen iltavuorot ja ti ja ke olen kurssilla, jonne pitää ehtiä kukonlaulun aikaan. Torstaina puolestaan on putiikin 100v-juhlat kaupungintalolla. Jossain välissä pitäis varmaankin vilkaista opiskelu-verkkoympäristöä jne. Noh.. kaipa se tästä taas käynnistyy tämäkin syksy. Kunhan ehtisin jossain välissä käydä hyvin alkaneen tavaranpoisto-operaation kimppuun jälleen.

Nyt menen hetkeksi katsomaan John Porteria.. siis Strike back-sarjaa. Huomisiin!


5 kommenttia:

 1. Ärhäkkä olo johtuu mahdollisesti oppimisverkkoympäristön kuin myös uuden viikon ohjelmiston lataantumisesta päähän. Palvelimilla on näin sunnuntaisin ruuhkaa niin se on hiukan takkuisempaa=ärh ärh

  Öh. Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 2. Sulle ei Puskis voi muuta kuin nostaa hattua - monesta ei olisi noiden sun rastien hoitamiseen (joita on muuten aikas paljon).
  Koitahan jaksaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasteja riittää kyllä. Sisulla vaan :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)