lauantai 6. syyskuuta 2014

Lavvantai

Tänä aamuna heräsin lähettämään pienimmän kouluun ja sitten kömmin takaisin peiton alle. Väsytti aivan kamalasti. Parin tunnin kellimisen jälkeen söimme aamiaisen, esikoinen ei lähtenytkään metsään ja lueskelin hiukan luetteloinnin teoriaa, mutta en oikein jaksanut.

Iltapäivällä ystävämme Leena tuli kylään poikansa Klausin kanssa ja oli ihan mukava ilta. Söimme yhdessä päivällistä ja sen jälkeen tutkailimme mahdollisia syyslomakohteita. Saa nähdä lähdemmekö mihinkään.

Päivän kuvan aiheena oli 'I need..' ja koska aina voi juoda lisää kahvia, otin kuvan (päivä)kahvimukistani. Loharin olen ihan omin pikku kätösin maalannut joskus (2005) posliininmaalaustunnilla.


Loppuun Tina Turneria. Ihana rautainen Tina.

4 kommenttia:

 1. Tinan kuuntelu kyllä voimaannuttaa aina! Mahtimimmi, mutta niin olen säkin - lohikäärmeiden maalaamisessa! Wow!

  VastaaPoista
 2. Luetteloinnin teoria...ja minä kun olen aina pitänyt itseäni masokistina mutta meikäläinenhän on ihan kesäpoika suhun verrattuna :D

  Sen sijaan olen varsin iloinen kun paljastit taiteelliset lahjakkuutesi sillä mulla on yks tatuointi mielessä ja tarttisin siihen suht valmiin mallin. Käteistä (ennakkomaksu) vastaan tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan harrastelija olet juu :P

   Kyllä mun täytyy tunnustaa, että tuon kuvan alkuperäinen versio on nimenomaan jostain tatuointisivustolta. Voinhan mä koettaa piirtää jotain, jos haluat, mutta en lupaa mitään.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)