maanantai 8. syyskuuta 2014

Hiihaa

Oli ihan kiva päivä töissä, vaikka olikin eka pitkä iltavuoro eli iltakahdeksaan asti. Ehdin katsella opiskeluhommiakin vähän ja tajusin, että olenkin lukenut väärää kirjaa ensimmäiseen tenttiin. Onneksis e ei haittaa, sillä joudun sen kuitenkin tenttimään lokakuun lopussa. Nyt vain pitää saada handuun yksi kirja, muut ovat pdf-tiedostoja, joista koin ilahduttavan hetken kotosalla. Sain ne nimittäin siirrettyä tikulta tabletille ilman ongelmia plus ne aukeavat tabletissani! Voi tätä ilon ja riemun päivää! Vihdoinkin voin käyttää tablettiani muuhunkin kuin fanifiktioiden lukuun ja surffailuun eli juuri siihen, miksi sen alunperinkin hankin! Mahtavaa!

Nyt menen syömään vähän iltapalaa iltateen kera ja katselen jotakin kivaa samalla. Tässä vielä päivän kuvahaaste-kuva. Päivän sana oli 'Broken', joten siinäpä on pari simpukankuoren palaa.

Olen pahoillani epätarkkuudesta ja tummuudesta, ikkunalauta nyt vain on tuonvärinen enkä jaksanut alkaa säätää uutta kuvaa. Olkoon.

Loppuun vielä piisi, joka osui silmään jostain keskustelupalstalta :)


3 kommenttia:

 1. Olisin ihan utelaisuuttani kysynyt ettö kuinka huikean kirjamäärän sä joudut taas lukemaan? Siis kaikestaan, pdf:t ja muuta mukaan lukien?
  Minä nimittäin en moiseen pystyis ja kaiketi siihen on syynä se että me leijonat ollaan aika laiskoja - ne hommat tehdään mitkä pitää (= ns. päivätyö) mutta siihen se sitten jääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhean vaikea kysymys.. ekaan tenttiin tulee kai nuo 4 pdf:ää ja kirja, toiseen kirja ja tehtävät ja kolmanteen kai joku kolmisen kirjaa. Nämä on siis nyt syksyn aikana tehtvät hommat, keväällä suunnilleen saman verran tai pari enemmän.

   Poista
  2. No onhan sitä jo tuossakin määrässä, varsinkin kun teikäläisen tuntien sä luet muutakin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)