perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on samanlainen pakkokaupallisuuden ruummilistuma kuin Isänpäivä tai Halloween, minun mielestäni. Minusta on tärkeämpää olla ystävä silloin, kun sinua tarvitaan eikä vain yhtenä nimenomaisena päivänä. Toki toivotan jenkkikavereille hyvää valentinen päivää, koska heidän kulttuurissaan se on ihan eri luokan juttu kuin täällä. 

Minä olen viettänyt tätä päivää vääntäen lyriikka-analyysia. Saa nähdä saanko edes ykköstä. Sen verran vastustaa, vaikka seitsemisen sivua kymmenestä on jo kasassa. Huomenna jatkan yhteen vedolla ja sitten saa tapahtua ihan mitä tahansa. Evvk.

Loppuun laitan yhden suosikkikirjailijani Neil Gaimanin Valentinenpäivärunon. Se oli minusta hauska. Saa nähdä näettekö te tuosta tekstistä mitään... Jos ette, niin tuossa on tuo linkki. ja sen alta löytyy uusin Simon's cat.


2 kommenttia:

 1. Oikeassa olet tuon ystävyyden suhteen ja samoilla linjoilla tuumailin omassa tekstissänikin - ei sitä ystävyyttä tarvitse juhlia vaan sitä pitää vaalia.
  Koitaha nyt jaksaa niiden kirjallisten uurastustesi kanssa. Katsos kun mä pelkään että sä poltat itsesi loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä polta. V*tuttaa vaan kun en ymmärrä mitään asiasta enkä osaa myöskään kirjoittaa asiatekstiä tällä tavoin. Tässä suhteessa pidän tenteistä huomattavasti enemmän, tiedät tasan tarkkaan mitä vastaat kysymykseen.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)