torstai 13. helmikuuta 2014

Mä mistä kertoisin

Niin... töissä olin ja siellä oli sen verran tylsää, että vietin aikaani luetteloimalla käsityökirjoja, joita saimme ison määrän lahjoituksena. Niiden parissa aika kuluu rattoisasti ja vanha rakkauteni ristisanatehtäviin saa jälleen täyttymyksensä. Ne kun voivat olla melkoisia salapoliisitehtäviä välillä.

Muuten ei olekaan mitään ihmeempää raportoitavaa. Huomenna on perjantai, jonka aion viettää vääntämällä lyriikka-analyysia. Lauantaina menemme koko perheen voimin katsomaan Lego-elokuvan ja sitten ensi viikolla aion hiihtolomailla :D Olen jo suunnitellut kaikenlaista hommaa, saa nähdä mitä loppujen lopuksi saan hoidettua niistä.

Loppuun vanha Bowien piisi ja kuva hänestä Tilda Swintonin kanssa :)Kumpi onkaan kumpi?

4 kommenttia:

 1. No jos nyt otat ihan rauhallisesti ja valmistaudut henkisesti siihen hiihtolomaan jonka kehotan ottamaan lomana - sulla on ollut ihan tarpeeksi tuota säätämistä viime aikoina .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän mä yritän saada tuon halvatun analyysin tehtyä ennen sunnuntaita (joka on viimeinen palautuspäivä). Pääsisin lomailemaan, mitä nyt tiistai-iltana on luento. Mutta toisaalta ehkä ihan hyväkin, että on niin en ihan erakoidu.

   Poista
 2. Oletko kuullut tuosta biisistä Apocalyptican + Till Lindemanin version :-)?

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)