lauantai 15. helmikuuta 2014

Ei irtoa

Ei sitten millään tunnu irtoavan analyyttista ajatusta. Vaikka onhan mulla jo melkein yhdeksän sivua koossa, kymmenkunta pitäisi olla. Jotenkin vain tällainen puolitieteellinen diipadaapa on liian kaukana mun ajatusmaailmasta, varsinkin kun eräs tuntemani runoilija sanoo aina innolla kuulevansa, mitä hänen runoistaan löytyykään. Hän itse kun vain kirjoittaa, eikä ajattele niitä mitenkään sen kummemmin.

Kävimme perheen kera katsomassa Lego-elokuva. Herranjestas, että se oli hauska! Onneksi sentään ehdin käydä vessassa ennen näytöstä, muuten olisi penkki kastunut. Lopputekstien lävähtäessä kankaalle osa aikuisista taputti, se on harvinaista ja hauskaa.

Tässä teillekin vähän legoja :D

2 kommenttia:

  1. Voi ei, kuopus kävi isänsä kanssa viikonloppuna Legon katsomassa, mä vien sen hiihtolomalla Risto Räppääjään ja ajattelin olleeni kovinkin ovela kun valitsin näin päin. Mutta että hauska aikustenkin mielestä... no höh!

    VastaaPoista
  2. Sun täytyy pitää tauko vaikka kuinka olis kurpitsoita liikenteessä (kiitos selvityksestä jo pelkästään senkin takia että sitä lukiessani tajusin tulevan älykkyydessä jokusen valovuoden sun perässä joten hidastathan aina kun sulla on mulle asiaa :D ).

    Pitäisköhän mennä katsomaan tuo leffa koska se tuntuu olevan hauska ja viime kerrasta on aikaa.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)