lauantai 19. lokakuuta 2013

Lukupäivä

Olen lukenut koko päivän. En sitä, mitä piti eli tenttikirjaa, vaan erinomaisen hyvää fantasiatrilogian eka osaa. Tuntui aivan paluulta teini-ikään, kun saatoin tosiaan viikonloput viettää nenä kiinni kirjassa. Mikä nautinto!

Onneksi sain kyseisen opuksen loppuun (vain alle 700 sivua englanniksi) eikä minulla ole jatko-osai, joten voin huomenna lukea kirjallisuudenhistoriaa suurella mielihalulla. Tuskin maltan odottaa.
2 kommenttia:

 1. En epäile yhtään etteikö kyseessä ole hyvä trilogia ja aika usein harmittaakin se että tuo mun englanninkielen taitoni on sen verran surkea, ettei lukemisesta tule mitään kun suurimman osan sanoista joutuisi kääntämään sanakirjan kanssa.

  Lakkia nostan kuitenkin tolle sun lukemiselle sillä sä imuroit noita teoksia melkoista vauhtia. Minen moiseen pystyisi enkä varsinkaan jos kyseessä olisi hiemankin virallisempaa tekstiä isompina määrinä. Historia kiinnostaa kyllä ja vieläpä suuressa määrin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tsekkasin, niin noita ei näytä olevan suomennettuina. Se aonkin alkuperäinen syy, miksi aloin noin 15v sitten lukea enimmäkseen englanniksi ensin fantasiasarjat ja sittemmin kaiken muunkin. Nykyään luen huomattavan vähän suomenkielistä kirjallisuutta.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)