perjantai 22. helmikuuta 2013

Minä

Minä olen monia asioita, mutta juuri nyt en jaksa paneutua niihin.

Sen verran voin kertoa, että nyt alkaa näkyä rusketusrajat. Aurinkorasvaa on pakko läträtä ja tänään oli ensimmäinen todella aurinkoinen päivä. Mikä ihana lämpö. Pienin tauolla altaasta.Illan kuva olkoon meidän ulkohuoneesta.Tähän 'huoneistoon' kuuluu siis normivessan ja suihkun lisäksi tällainen kylpyläosio, josta aina aamuisin pelastamme sammakoita.


3 kommenttia:

 1. Tuollainen kylpyläosio olisi pähee, tarkoitan juuri tuon mallinen. Vituttaa kun meidän kylppäri/vessa-yhdistelmä on niin pieni, että joka kerta suihkussa kumartuessa perse ottaa kiinni pesukoneeseen ja sen seurauksena lanttu kajahtaa seinän laatoitukseen. Ärrhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä on ihan hyvän kokoinen. Meillä oli kerran Lontoossa niin pieni kylpääri, että jos halusi pestä kasvonsa lavuaarissa oli avattava ovi, jotta mahtui kumartumaan lavuaarin päälle.

   Poista
  2. Tedän tunteen, yhden leipomon yhteydessä on kahvila jasen wc on niin pieni,että jopa minun tappijalan on istuttava harvoin paskalla käydessäni hajareisin. Katsos kun pyttyä vastapäätä on ovi, eikä rakentajille ole varmasti tullut tekohetellä mieleen että se ovi pitää saada myös kiinni :D
   Ai saamari mutta on meitä rakentajia monenlaisia ..

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)