sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Olen hyvä

Hyppään nyt yhden tarinan yli, koska aikojen alusta en keksi sanottavaa. Siirryn siis kertomaan, että olen hyvä lukemisessa.

Luen mitä tahansa ja milloin tahansa, osaan myös lukea lahjakkaasti (ja pysyvästi) väärin erilaisia asioita. Yksi sellaisia on kirja nimeltään 'Pianomiehen tytär', josta aina ja ikuisesti tulen unohtamaan ensimmäisen i-kirjaimen ensikerralla sen unohdettuani. Muuttaa oletusta kirjasta melkoisesti yhden pienen vokaalin puuttuminen.

Tällä hetkellä minulla on uima-allaskirjana viimeinen osa aikoinaan kuuluisasta kirjasarjasta, jossa pikkutyttä joutui perheensä menettyään adoptoiduksi neandethalinihmisten liikkuvaan joukkoon. Tämä viimeinen osa on odotellut suunnilleen vuoden hyllyssä vuoroaan, mutta enpä tiedä jaksanko kahlata loppuun asti. Yleensä en jätä kirjaa kesken, kirja saa olla huonokin mutta tämä alkaa olla jo sitä luokkaa, että evvvk. Olen hypellyt muutamia satoja sivuja eikä tarina juurikaan edisty, joten aion katsoa homman pikaluvulla loppuun ja jätän tänne. Ilahduttakoon jotakuta onnellista. Onneksi on monta kirjaa mukana ja ostin kentältä vielä pari lisääkin.

Loppuun kuva Om-tavusta, joka symboloi Brahmania ja universumia. Erityisesti Pepposta muistaen.


PS Vielä täytyy sanoa, että Luojan kiitos omat mukulat on jo itseohjautuvia. Älkää huoliko, pidän kyllä kummipojasta, mutta olin jo niin autuaasti unohtanut alle 2-vuotiaiden ongelmat (tai kehityksen). Ensimmäistä kertaa ikinä huomasin kyllä äitinsä hermojen olevan aika tiukilla myöskin. Hah.

8 kommenttia:

 1. Ne kolme ekaa kirjaa orpotytöstä ja neandertalilaisista luin joskus varhaismurrosikäisenä. Silloin ne ainakin olivat aika... hmmm... mielenkiintoisia. Tuli muutamia elämään liittyviä aspekteja selvitetyksi aika perusteellisesti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, tämä on lähinnä puuduttavan tylsä.. Ne sentään jotenkin kiinnostivat :P

   Poista
 2. Kiitos Puskis <3
  Mitä sarjaa tarkoitat? Luolakarhu klaania ja Aylaa vai jotain muuta? Kerro kerro etten taas valvo, sun täytyy alkaa laittamaan nämä postauksesi pdf-muotoon kaikkine satoine selvityksineen, koska muuten saan täällä aina hysteerisiä raivareita kun en tiedä missä mennään tai mitä tarkoitat ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri. Älä vain lue viimeistä osaa.. booriiing :P

   Poista
 3. Höh! Ja mulla se viimeinen osa odottaa lukemista... jossain ... Mun mies vissiin luki sen mutta en muista että olisi kommentoinut mitenkään.

  VastaaPoista
 4. Elkää hyvät ihmiset haaskatko enää sekuntiakaan elämästänne huonoihin kirjoihin, kun hyvistäkään ei kerkiä yhdessä ihmisiässä lukea kuin promillen. Eller vad? Se on se tunnollisuus, mikä pistää meidät naiset tekemään asiat loppuun vaikka ei yhtään huvittaisi... on se niin selkärangassa, perkele. Siksi yllytänkin kapinaan, ei enää riviäkään skeidaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mull aon paha tapa lukea, vaikken aina ihan jaksaisikaan :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)