torstai 21. helmikuuta 2013

Karkeloin

Otsikko valehtelee, en ole ikinä koskaan milloinkaan eläessäni karkeloinut. En ole virvatuli enkä keijukainen, enkä sellaiseksi koskaan tule.

Sen sijaan saatte kuvan paikallisista 'rukouksista', kuten niitä vuosi sitten pienimmälle selitin. Minusta ne ovat kauniita.


PS. Flunssatilanne: räkä alkaa valua.

6 kommenttia:

 1. - monistettu viesti -
  Heippa, tulin vain moikkaamaan, en ole ennättänyt lukea enkä kommentoida kenenkään blogeja johtuen duunikiireistä ja siitä, että joudun jakamaan oman koneeni kuopukseni kanssa, koska erehdyin kokeilemaan mitä pojan läppäri tuumaa mukillisesta kahvia sisuksissaan. (Mykäksi meni.) Palailen kyläilemään ajan kanssa jahka olosuhteet korjaantuvat :)

  VastaaPoista
 2. Nuo jutut ovat jossain seinässä ja ne välittävät henkilön rukouksen vai ymmärsinkö oikein? Vai onko siinä kolme salaattiateriaa kuvattuna ylhäältä päin?
  Hittolainen sentään nainen, tälläinen juntti tarvitsee kuvaan myös selityksen- ei muuten tajua :P

  Toivotaan että valuu nopeasti jotta ehdit hieman nauttiakin siitä lomasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis uhri, täällä niitä on joka paikassa. Nuo olivat kioskin ulkopuolella kadulla, sisäänkäynnin edessä :) Pölhö :D

   Poista
  2. Niin ja siis tämä saari on Indonesian saarista hinduvoittoisin, muslimeja on vain kolmisen prosenttia väestöstä toisin kuin muilla saarilla. Voisin hyvin kääntyä hinduksi.

   Poista
  3. Okei, uhri kadulla ja susta tulee hindu. Kauankos se teidän loma kestikään? Ei muuten muuta saattaisin ehtiä hommaamaan sulle apua siksi kun kotiudutte, mulla on kavereita lääkärinä tuolla psykiatrisella puolella ;D

   Poista
  4. Heh, voi Peppone, kaikki uskonnothan ovat saman jumaluuden ilmentymiä :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)