keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sähköinen

Olen sähköinen tapaus. En tosin siten, kuin varmaan kuvittelette tällä aloituksella minun tarkoittavan. Tarkoitan sitä, että yleensä sähkölaitteet toimivat kanssani hassusti. Jos eivät ihan heti niin aika pian.

Sain uuden hiiren kotikoneeseen marraskuussa tai joulukuun alussa, se on optinen ja oikein kelpo hiiri. Tosin se sai jonkinlaisen hikan joulun tienoilla, vasta muutaman viikon ikäisenä. Se kyllä tokeni ja toimii ihan hyvin nykyään, ehkä se vain sopeutui minuun tuolloin. Mies väittää minun kuluttavan eniten hiiriä talossa. Olemme tulleet siihen tulokseen, että minun sähkökenttäni nyt vain on erilainen kuin muilla ihmisillä. Se saattaa jopa olla aivan mahdollista, sanoo henkinen ystäväni ja alan itsekin kallistua sille kannalle.
6 kommenttia:

 1. Se on oikeasti mahdollista. Olen samaa mieltä henkisen ystävän kanssa. Vaan olisihan se kiva, että kehittäisivät sellaisia sähkölaitteita, jotka kestävät elämää kanssasi.

  Minä taidan olla vaan silleen tavallisesti sähköinen. Salilla on yksi laite, josta saan poikkeuksetta joka ikinen kerta sähköiskun, kun kosken siihen. Tietenkin se on vielä sellainen vempain, johon raineri pakottaa joka kerta. Sen mielestä se johtuu siitä, että vempain on ihastunut muhun. En taida ostaa sitä teoriaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä mä itsekin olen samaa mieltä tuosta. Mies vain on kovin skeptinen :D

   Säkärit on inhoja :/

   Poista
 2. Ihan pakko kysyä että kärsiikö ukkosi näistä sähkökenttäsi vaikutuksista? Tarkoitan että riehutko öiseen aikaan punkassa Darth Waderin tavoin ja jakelet punaisena välähteleviä sähköiskuja tuohon miesparkaan. Kenties puhutkin vielä Darth:in reippaalla äänellä tehostaaksesi valomiekkasi tehoa? Onko miehesi ainoa keino kytkeä jumalaton maakaapeli sinun nilkkaasi ennen pielusteluhommia?
  Vastaa hyvä nainen, täällä on epätoivoinen ei kun epätietoinen ihminen joka janoaa vastauksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä riehun, lätkin ja sätkin. Kärsin myös helposti kylmästä, josta syystä nukun vähintään kolmen peiton (höyhenpeitto ja kaksi villahuopaa) alla. Pielustellessa sähköt toimivat kuten kuuluukin ;)

   Poista
 3. Minoon kuule samaa vaihtovirtamallia. Laitteet ja vempeleet sekoaa mun lähellä. Erityisesti se kirpasee kun tietsikka temppuilee, ja valitan asiasta, ja sitten joku muu istuu mun paikalle ja kone toimii ihan kiltisti. Ilman, että se toinen on tehny mitään korjaustoimenpiteitä. Ärh. Samoin aikanaan mutsi lakkas ostamasta mulle aina uusia ja uusia (digitaalisia) herätyskelloja, kun ne sekosivat heti - enkä heitellyt niitä seinään. Lamput syttyilee ja sammuilee, joskus poksahteleekin, kun kävelen niitten ohi. Pätee myös katulamppuihin. Eihän tätä tietysti kukaan usko paitsi ne, jotka on tunteneet mut jo pitkään. Huoh.

  Mutta joka tapauksessa, kiva tietää että kuulutaan samaan klubiin :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)