torstai 24. tammikuuta 2013

Raidat

Raidat.. joo, sellaisia on erilaisissa paikoissa. Paidoissa ne eivät sovi minulle, eikä oikein muutenkaan. Joskus oli hiuksissakin raitoja, mutta nyt on vain väripalkki.

Kissoissa raidat ovat kauniit, varsinkin sellaisissa tabby-kissoissa erinomaisen sievät. Tiikereissä ne ovat paitsi kauniit, myös tarkoituksenmukaiset. Kuten seeproissakin.

Enempää ei nyt heru. Sorgen. Lähden suunnittelemaan lapasten kirjoneuletta uusiksi Johnsonin poikien seurassa.6 kommenttia:

 1. Miksen mää keksinyt kissojen raitoja?!? (Vaikka oli mulla vähän tiikeri, mutta kuitenkin kade.) Perinteinen harmaa raidallinen navettakissa on kyllä se kissojen kissa, vaikka omani mustia olivatkin!

  VastaaPoista
 2. On muuten jännä juttu se, että kun yht'äkkiä pitää keksiä suht yleisestä sanasta (oli se sitten mikä tahansa) paljon asiaa niin johan tökkäs. Pää menee lukkoon eikä tule mitään mieleen vaikka kuinka yrittäisi. Vasta sitten kun tilanne ja tarve on ohi, niin niitä pukkaa vallan perkeleesti. Sama juttu nimien ym. muistamisen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli koulussa ihan hirveät ongelmat aina ainekirjoitustunneilla.. Loppujen lopuksi kirjoitin ne kotona.

   Poista
 3. Mää olen päättänyt ottaa sut esikuvaksi tässä musiikin linkityksessä, että saan rohkeutta täräyttää viiden listani maailmalle :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)