maanantai 21. tammikuuta 2013

Mitäkö teen?

Menetän parhaillaan hermojani. Asiakkaana on eräs nuorehko naishenkilö, joka on niin epävarma s-postinsa käytöstä, että minun pitää seistä vieressä henkisenä tukena kun hän avaa liitteitä. Tästä olen valittanut aiemminkin. Kuten silloinkin, on nytkin puremalihakset lujilla. Kruunut paukahtelevat kuin pakkanen nurkissa.

Muuten en tee juuri mitään. Muutenkin tämä päivä on mennyt jokseenkin ei-mitään tehdessä. Aamulla jätin uinnin välistä, koska kotona oli pakko siivota keittiö ja sitten nautin aamukahvin Johnsonin poikain kera *krhm*. Töissä taas ensin olin kokouksessa, jossa puhuttiin tuhannennen kerran organisaationmuutoksesta ja sitten nautittiin eläkekahvit, kokouksen jälkeen kävin syömässä evästeeni ja nyt sitten istun tässä päivystelemässä asiakkaita.
10 kommenttia:

 1. Oi voi... tulee mieleen eräskin Rikhardinkadun nyt jo varmasti eläköitynyt kollega, joka kieltäytyi auttamasta asiakkaita netin käytössä koska "enhän mä lue niille niitä kirjojakaan"...

  Hih, voimia sinne. Rentouta leuat ja nauti iltakahveista jahka kotiin pääset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä olet ollut Rikussa :) Mulla on siellä tuttu yks Riitta.

   Poista
  2. Joo ja Kalliossa ja Etelä-Haagassa ja Kannelmäessä... Kaikki halus mut kilvan ;-)

   Poista
 2. Tilanne on varmasti ollut yhtä ärsyttävä kuin silloin kun jotkut henkilöt päättävät (nnitäkin vielä löytyy!)tulla harjoittelemaan pankkiautomaatin käyttöä keskellä kirkasta päivää /iltaa. Voi vittu sentään, treenaisivat yöllä tai ostaisivat kotiinsa automaatin jota hieroa ja jolle jutella, ärrhrhäärärrärrähhhh!

  Junnu on hyvää sillä sanoitukset ovat melko ajattomia ;)

  VastaaPoista
 3. Puoliso kommentoi sohvalta, että nythän sieltä alkoi kuulua letkeetä musiikkia :)

  VastaaPoista
 4. Mielikuvittelija! Kiitos hauskasta ja kauniista sanasta.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)