sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jotain mitä näin

Tänään olen nähnyt aika paljon erilaista fanijuttua Tumblerissa, mutta siitä en nyt aio kertoa. Sen sijaan kerron siitä, että pari viikkoa sitten aloimme katsoa jälleen aulan lattiaa tarkemmin. Jotain siinä vilisti. Otimme yhden vilistäjän kiinni ja totesimme, että jälleen on jokavuotisten muurahaissotien aika.

Alakerrassa sijaitsevan kylpyhuoneen seinät ovat ns. maan alla (säästimme rakennusoikeudessa) ja joka hiivatin kevät muurahaiset heräävät aiemmin ja aiemmin ja tulevat lämmittelemään kohmeisia koipiaan lattialämmitettyyn kylppäriin.

Eivät ne minua varsinaisesti häiritse, sokerimuurahaisia kun ovat, mutta kyllä me heitä myrkytämme silti. En halua niiden tulevan yläkertaan keittiöön, silloin olemme niistä pääsemättömissä. Varsinkin kun keittiö on kylppärin yläpuolella. Muurahaismyrkkyfirma kiittää jälleen.


2 kommenttia:

  1. Baygonin litku (Honki Kong) on heti hemmetin hyvää. Nestettä eli myrkkyä vaan suihkepulloon ja sillä jalkalistoihin kevyesti niin eivät kiusaa koskaan.Se on kaiken lisäksi sellaista myrkkyä että sitä voidaan käyttää elintarvikkeiden välittömässä läheisyydessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meillä on sitä jauheena. Ainoa toimiva konsti. Hankalin osuus on estää kissan pääsy myrkytettyihin paikkoihin.

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)