sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Minun

Hirnakka jakoi ennen joulua blogissaan eteenpäin tämän haasteen viidelle uusimmalle lukijalleen. Olen käsittääkseni yksi uusimmista, joten here goes.

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Anna eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle."

1. Perhe - Niin rasittava kuin se onkin, niin on se mukava olemassa. Aika yksinäistä olisi ilman.

2. Kotieläin - Tuo huutava paholaisen karvakasa, joka ihanasti hyrisee ja kuorsaa.

3. Kirjat - “A room without books is like a body without a soul.” sanoivat jo muinaiset roomalaiset eli Marcus Tullius Cicero.


4. Musiikki - Avaa uusia maailmoja

5. Ystävät - Ystävänsä voi valita, sukulaisia ei.

6. Työ - Valitsin alani viihtymisen kannalta, en ansaitsemisen.

7. Terveys - Tässä iässä siitäkin pitää jo huolehtia.

8. Matkustaminen - Meillä kaikki ylijäävät rahat menevät matkusteluun, haluamme myös antaa lapsille mieluummin muistoja kuin tavaraa. Muistoja ei kukaan voi viedä pois eivätkä ne hajoa.

9. Käsityöt - Käsillätekeminen on hauskaa, samalla näkee heti lopputuloksen.

10. Ikkunoiden peseminen -  Suosikkini siivoamistouhuista. Tosin nyt en syksyllä ehtinyt pestä ikkunoita, koska aina vapaapäivänä satoi ja työpäivänä aurinko paistoi (silloin harvoin).

11. Leipominen - Liittyy käsillätekemiseen, toimii myös terapiana.

12. Askartelu - Myös käsillätekemistä. Lisäksi kuulun yhteen swappiryhmään, jossa siis lähetämme postitse vihkosia, joihin jokainen askartelee oman sivunsa joko annetun teeman mukaisesti tai vapaasti (jos se on mahdollista).

Annan tämän eteenpäin sellaisille, jotka eivät ole vielä tätä tehneet. Olisi hauska nähdä muiden kymmenen hyvän mielen tuojaa :)


7 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla ollaan! Minä olen muuten kohdasta 5 sitä mieltä, että sukulaistenkin suhteen voi valita, onko heidän kanssaan tekemisissä ;-)

  Täällä minun jos haluat vilkaista: http://marjaananmaja.blogspot.fi/2012/12/hyvaa-mielta-ja-hyvaa-joulua.html

  Huomaan, että minulta on jäänyt työ pois, vaikka se ehdottomasti on yksi hyvää mieltä (ei niinkään rahaa, kutent totesitkin) tuovista asioista. Äitini on samalla alalla - kyllä, tämä hulluus on periytyvää - ja häneltä opin sen, että rahaa tärkeämpää on se, että lähtee töihin hyvällä mielellä ja vielä parempi: tulee sieltä kotiinkin hyväntuulisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taisin tuon jo lukeakin silloin kun sen laitoit :)

   Juurikin niin :)

   Poista
  2. Osan sukulaisista olen karsinutkin ;)

   Poista
 2. Mää sain tämän saman haasteen toisaalta ja laitan postausta tulemaan heti, kun minä (negatiivinen ihminen) saan puserrettua 10 asiaa ulos, jotka kehtaa laittaa blogiin :) Ikkunoiden peseminen on hassua puuhaa, kun aina kun sen saa tehtyä, miettii miksei tätä tee useammin, kun se muutos on valtaisa. Ja voi, voi, miksei niitä sukulaisia saa itse valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä yllättävästi löytyy, kun hetken miettii :)

   Poista
 3. Sulla oli hyvä lista ja se sisälsi monia sellaisia asioita mistä tajuaa ettei sitä hyvää mieltä tarvitse lähteä hakemaan isolla rahalla.

  Valitettavasti en koskaan tule listaamaan asioita joista tulisin hyvälle mielelle, sillä se lista tulkittaisiin sellaiseksi dokumentiksi joka toisi minulle useamman vuoden linnaa tahi hoitolaitosta. En tarkoita mitään pahaa, se vaan todennäköisesti tulkittaisiin väärin. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet mukavat asiat ovat ilmaisia, esim. linnunlaulu ja tuulen havina :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)