maanantai 22. lokakuuta 2012

Ketä kiinnostaa?

Otsikko viittaa tämän päiväiseen James Bond-päivittelyyn. Ketä ihan oikeasti kiinnostaa jonkun kuvitellun vakoojan seksuaalinen suuntautuminen? Käsi ylös! Hedvekki sentään. Kai nyt jo kyseisen tyypin kansalaisuus on pieni vinkki, sisäoppilaitoksissa henkilön oletetun lapsuuden/koulunkäyntivuosien aikaan varmaan poikarakkaus oli ihan yleistä ja siksi siitä ei juuri puhuta. Näin olen antanut itseni ymmärtää joistain historiallista tosihenkilöiden muistelmista.

Mielestäni Bond on sen tyyppinen hahmo, joka vetoaa sekä miehiin että naisiin eikä se haittaa mitenkään, melkein päinvastoin.  Itse luen suht paljon fanfictionia ja nimenomaan slashejä. Siis miespareista kirjoitettuja tarinoita, yksi suosikkiparini on StarTrekin Kirk/McCoy. Parhaat tarinat ovat usein niitä, joissa ei kerrota yksityiskohtaisesti sänkyhommista. Olenpa itsekin sellaisen kirjaillut :P

Ylipäätään minusta tällainen kohu on ihan älytön. Minulla on homo- ja lesbotuttavia, eikä tulisi pieneen mieleenkään mennä kysymään, että mites muuten sänkyhommissa panee? En kysele sellaisia heteroystäviltänikään. Koko seksikeskustelut alkavat vähitellen riepoa, esim. ip-lehdissä kysellään kaikenlaista typerää ihmisiltä aivan kuin ei muuta elämään mahtuisi.

Ehkä ei mahdukaan, mistäpä sen tietää.

Loppuun vielä päivän korvamato, syyttäkää keskimmäistä joka vaati kuunnella moista sontaa muutama viikko sitten.

12 kommenttia:

 1. Nykyää jokahemmetin tuutista sitä seksii pursuu. Mitä hemmetin urkkijoita siel on toimittajina. Ei jaksa enää.

  VastaaPoista
 2. No onneksi on mennyt tämmöinen kohu ihan ohi. Ketä kiinnostaa...

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla sitä ettei toimittajilla ole enää luovuutta vaan aiheet pitää vääntää väkisin, vaikkapa sitten seksistä joka on kiinnostanut ihmisiä kautta aikain. Helppo ja varma nakki, varsinkin nyt kun joka ohjelmassa ns. kiintiöhomot ja lesbot. Allekirjoittaneella on myös tuttavapiirissä homo - ja lesbopariskuntia eikä tosiaankaan kiinnosta niiden petipuuhat sillä keskustelunaiheita riittää muutenkin. Ovat muuten useimmista heteroista siitä poikkeavaa (< hah, jopas sattui) porukkaa, että heillä on aivan uskomaton huumorintaju!
  Mitä olin lukevinani, kirjoitteletko myös..? Onko mahdollisesti tuotoksia jossain esillä /luettavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, myynti se on lehdilläkin nykyään tärkein asia.

   No tuota.. Joitain fikkejä olen kirjoittanut, mutta ne olivat melkein kaikki erään ystäväni kotisivuilla eikä hän enää ylläpidä niitä sivuja, joten ne ovat vain kotikoneella nykyään. Pari lyhyttä fikkiä on esillä, mutta oletko valmis lukemaan miesparista? :D

   Poista
 4. No vaikka sitten miesparista jos ei muuta ;D. Oikeesti, ihmisissä on paljon aivan helvetin hyviä kirjoittajia ja ärsyttää kun ne ei uskalla tuoda teoksiaan esiin ja luettavaksi - sitähän varten ne on kai kirjoitettu? ;)
  Turha kainous pois, mulla ei ole vaadittavaa pitkäjänteisyyttä siihen hommaan mutta luen kyllä jos joku antaa luettavaksi. Eli palatkaamme illalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menköön nyt sitten. Ei siellä kovin pitkiä juttuja ole, koska tosiaan se pisin ei ole enää saatavilla netissä. Kirjoitan kyllä pöytälaatikkoon :)

   http://amandameer.livejournal.com/

   Poista
  2. Aah, kiitoksia!

   Poista
 5. Joo vallan merkilliseksi on maailma mennyt. Seksuaalisia merkityksiä, oli sitten heteroa tai homoa, haetaan ihan omituisista yhteyksistä. Ja entäs kirjat! Minä vihaan niiden kiintiöseksisivuja. Kustantaja vaatii, että niin ja niin monen sivun välein on vähintään tultava seksikohtaus. Voi plääh. Jokainen seksitön kirja saa minulta suuren plussan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama koskee elokuvia. Jonkin aikaa leffoissa oli vähemmän seksikohtauksia ja enemmän ns. oikeaa elokuvaa mutta nyt olemme ilmeisesti palanneet parinkymmenen vuoden takaiseen tilanteeseen uutuusleffojen suhteen. Huokaus.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)