sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Loma lusittu

Huh. Syyslomakin sitten vilahti ohi. Tuosta noin vain. Hyvä, että huomasi.

Torstaina siivosin talon ja ompelin serkulle kirjasta käsilaukun. Perjantaina serkku tuli kylään eli aamukahville, sai laukkunsa ja minä läksin pienimmän kera saattelemaan kaupunkiin saakka, sillä menimme pienimmän kera elokuviin katsomaan Niko 2:ta (ei ollut kummoinen aikuisen mielestä mutta 6v tykkäsi). Lauantai meni lorviessa, latasin osan kesälomakuvista Flickriin. Sunnuntaina (=tänään) jatkoin kuvahommia ja appiukko paukahti kylään... Puuh.

Rauha maassa taas ja huomenna töipäivä. Altaan kautta iltaan.


3 kommenttia:

  1. En sitten tiedä tuleeko kommentoitua kahteen kertaan kun tämä bittimaailma taas elää omaa elämäänsä. Joka tapauksessa, päivät menevät ja talvi lähestyy. Olen muutamassa blogissa päässyt näkemään tosi upeita, kuuran koristelemia kuvia maisemista pieniin detaljeihin asti. Aamuauringon säteet luovat hienon maailman pakkasaamussa. Niin että josko sitä saisi nähdä vaikka niitä sunkin otoksia kun sen kameran kanssa heilut? Kiitos etukäteen.

    VastaaPoista
  2. Saahan niitä katsella, enempi meillä mies ottaa kuvia (ja viime reissulla esikoinen). Ei ne kovin taiteellisia ehkä ole :)

    http://www.flickr.com/photos/nokisuu/sets/

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)