tiistai 23. lokakuuta 2012

Onko ihan pakko?

En ole ihan hirveästi jaksanut seurata Estelle-laivaa tai sen tapahtumia, mutta ihan oikeasti joskus käy pienen katin mielessä, että onko ihan pakko aina tunkea joka paikkaan? Sitten ollaan ihan hoomoilasena, kun sattuu jotain ikävää.

On tietysti ihan helkkarin hienoa, että on joku joka jaksaa. Ettei kaikki vaan istu kotona ihmettelemässä. Mutta ns. aikuisten oikeasti minulla ainakin riittää ihan omasta takaa tarpeeksi hommaa tässä kuuluisassa arjen pyörittämisessä. Ei tulisi mieleenkään lähteä jonnekin toiselle puolelle maailmaa pelastamaan koppakuoriaisia (jos nyt saa sanoa äärimmäisen esimerkin).

Kriisi kuuluu taas lähestyvän...


7 kommenttia:

 1. Näin juuri, suomalaiset varsinkin ovat sellaista porukkaa (päättäjät ja kukkahattutädit) että se oma ego on saatava tungettua joka ainoaan kriisipesäkkeeseen. Ai jumalauta että nauroin taannoisen Katrina - hurrikaanin aiheuttaman kohun keskellä, kun suomi-poika pisti avustus paattinsa menemään sinne. Menihän se, monta kuukautta myöhässä sillä kaikki huovat ja teltat olivat jaettu niitä tarvitseville (eli mitä paatissa oli lastina). Tuo välimatka kun ottaa aikansa. Hoitaisivat nämä kotosuomen asiat ensin kuntoon ennenkuin lähtevät t-paita kireällä maailmalle mesomaan.
  Sitten muihin aiheisiin; Nyt sitten naaras ne kaikki tekstit sieltä pöytälaatikosta digitaaliseen muotoon ja tänne luettavaksi. Kävin katsastamassa tuotantoa ja se aamuinen kommenttini piti paikkansa; taas yksi joka pitää kynttiläänsä vakan kannen alla (vai miten se meni). *taputtaa käsiään* Ihan totta, sussa on ainesta niin miksi et tuo sitä nähtäväksi ja nautittavaksi? VAnoan sua hautaan asti jos et julkaise ;), oikeesti.
  Lopuksi; hyvä video.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vielä; tykkään 30 STM:n musiikista todella paljon. En edes tiennyt, kuka on Jared Leto ennen kuin aloin kuunnella heitä. Sittemmin olen erittäin fanityttömäisesti käynyt molemmilla Suomen keikoilla ja tein jopa Jaredille lapaset maaliskuun koleille säille :)

   Poista
 2. Asian ytimeen :) Siinäkin eniten harmittaa Finjetin tuhoaminen, maailman nopein risteilyalus. Persana.

  Eeh.. kiits. Se pitkä ficci on Pirates of the Caribbean-maailmaan sijoittuva typerä omin hahmoin kehitelty varsinainen siirappi. Yhtä pöytälaatikkoplöräystä olen tarjonnut parille kustantajalle, mutta sekin kallistuu ehkä enemmän chick-littiin mikä on sinällään todella huvittavaa, koska en pysty itse kys. kirjallisuutta lukemaan. Ehkä se joskus tulee ulos? Sillä välin kirjoittelen lämpimikseni toista tarinaa, yhdeksättä lukua väännän parhaillaan. Tuskaa.

  VastaaPoista
 3. Teit lapaset?! Hmmmm... taidankin olla todellisen fanaatikon kanssa tekemisissä.....pitääkin varoa mitä kommentoi..;D
  Kyllä, se oli rikos ihmiskuntaa vastaan tuo Finjetin tapaus *ottaa lakin päästään ja luo katseen maahan*
  Ei se mikään typerä ole, lopeta nyt se liiallinen itsesi kritisoiminen.
  Uskon että se sun pöytälaatikkoplöräyksesi on koneella, joten onko sitä mahdollista päästä lukemaan vai pidätkö sen salaisuutena eli tarjoatko sitä vielä kustantajille. Ei muuten mutta nyt herätit mielenkiinnon, tahtoo lisää. No tuossa se just on, ei minusta olisi pitkien juttujen kirjoittajaksi, juoni menisi sekaisin alkumetreillä jaturhaa toistoa tulisi varmasti sivutolkulla, siispä nostan hattua ihmiselle joka siihen kykenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina toki kommentit ovat tervetulleita, jos vain jaksat moista lukea. Voisin laittaa sen sulle s-postiin?

   Poista
 4. Daa, se olisi hieno juttu ja osoitehan on pepposenblog@gmail.com
  Kiitos etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin jonkinlaisen kysymyksen sulle, mun anonyymimeili on nokisuun nimellä :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)