torstai 21. marraskuuta 2019

Terppa!

Mitään ei kuulu sen kummempia tännepäin, kuin huominen Ismon keikka Tavastialla. Olen nyt jo ihan täpinöissä, mitähän huomisesta tulee?

Taas on aikaa vilahtanut viime päivittelystä. Viime loppuviikko ja viikonloppu meni tuskassa, nimittäin syvät vatsa- ja selkälihakset oli niin jumissa, että oikeastaan vasta maanantaina pystyin hengittämään kunnolla syvään ja haukottelemaankin. Tiistain pilates ei onneksi uusinut vaivaa, päinvastoin.

Aion tänään katsoa The Crownin loppuun, enää viimeinen osa jäljellä. Neuleetkin valmistuivat jo eilen ja pitäisi aloitella uutta, mutta ehkä jätän sen lauantaille. Huomenna ei ehdi.

Huomenna pitää mennä kokoukseen töihin ja ajattelin olla pari tuntia lisääkin ihan siksi, jos Postin tukilakot laajenevat niin, että metrokuskit päättävät maanantaina olla ajamatta junia. Joka tapauksessa eivät ne tunnit hukkaan mene, koska joululomakin lähestyy uhkaavasti ja aion pitää koko sen kaksi viikkoa vapaata.

Kaiken muun lisäksi on ollut havaittavissa lievää blondi-ilmiötä, mutta sen voi varmaankin laittaa liian vähien yöunien ja pimeyden syyksi, eikös vain? :)2 kommenttia:

 1. Oi voi, nauti huomisesta Ismosta, se on varmasti upea ♥
  Saattaapa siellä olla pala minunkin historiaani lavalla... uups, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan tää sun komenntti jäänyt seikkailemaan jonnekin, kun sain sen vasta eilen illalla keikan jälkeen :D

   Keikka oli ihan mieletön, Ismo ja kumppanit soittivat yli kaksi tuntia. Hyvä, että pääsen kävelemään nyt :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)