keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Raatona maantiellä

Tai ainakin himassa ja töissäkin. Eilinen pilates oli niin rankka, etten tänään pystynyt hengittämään kunnolla syvään. Sattuu selkäfileisiin sen verran.Huomenna sattuu varmaan enemmän, kun se uintitekniikkahomma oli aikast tehokas sekin.

Kivaa se oli myös. Meitä oli viisi naista ja yksi mies siellä eli ihan riittävästi. Ensin uimem pari lämmittelykierrosta ihan miten halusimme ja sitten harjoiteltiin liukuja, potkuja ja molempia yhtäaikaa. Potkujen harjoittelussa meillä oli uimalauta ja piti mennä selkäuintia, meinasin hukkua ristiaallokossa, mutta se oli ainoa hankaluus. Alun perin olin huolissani siitä, etten ole kovin hyvä pitämään naamaa vedessä, mutta sekin alkoi sujua tuolla. Ohjaaja sanoi samaa kuin mies on sanonut, että mä en malta antaa sen liu'un mennä tarpeeksi pitkään eli sitä pitää alkaa korjaamaan.

Mies oli ihana ja haki mut Itiksestä hallilta ja lisäksi teki ruokaa, kun mulla oli niin kamala nälkä, etten olis jaksanut ruveta tekemään edes mitään ja olisin varmaan syönyt sit jotain tosi älykästä. Nyt söimme yhdessä pyttistä.

Huomenna en aio mennä aamu-lavikseen, koska olen aika tyytyväinen jos pääsen ylös sängystä ylipäätään ja töihin. Sitten onkin vapaa perjantai! Jee!


7 kommenttia:

 1. Tuo kissa näyttää siltä, että se nauttii jo vapaasta täysin siemauksin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä nauttii :) Kuva on sunnuntaiaamulta, Siriuksen pää oli mun reittä vasten ja ylempi tassu mun reiden päällä. On se inana <3

   Poista
  2. Inania on kissut kyllä ♥
   Mäkin saan ihan parasta tassu- ja hurinaterapiaa tällä hetkellä niiltä!

   Poista
 2. "en ole kovin hyvä pitämään naamaa vedessä" XD
  Oot sie touhukas, liikunnan puolella ja muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Kiva pitkästä aikaa tulla kommentoimaan blogiisi. Sain itse jotenkin niin kauhean blogiähkyn aikoinani, etten jaksanut enää kuin pitää kirjablogia. Tuli sellainen rimakauhu, blogi-paniikki, kirjoitus-ahdistus. En tiedä miksi =(. Sinäpä olet ollut reippaana liikunnallisesti ja jaksanut pitää blogia pystyssä monet vuodet! Luin taaksepäin kirjoituksiasi, hauskaa todeta että sinäkin olet innostunut bujoilusta. Mulla on nyt kolmas vuosi bujoa menossa. Siinäpä vasta ihana harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit kommentoimaan :)

   Pidän välillä taukoa bloggaamisesta, ihan oman jaksamisen mukaan teen tätä. Helpostihan bloggaamisesta saisi ahdistuksen, jos pitäisi vaikka päivittäin kirjoittaa jotain innostavaa.

   Kiitos!

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)