sunnuntai 4. elokuuta 2019

Terrrrve!

Kotiuduimme torstai-iltana mökiltä jälleen veljeni kyydillä, sillä menomatkalla oman perheen Volvo sai kohtauksen ja on edelleen pajalla. Kuulemma ilmastoinnin sulakkeen palaminen aiheutti koko hybridin sähköjärjestelmien oikarin ja jätti miehen Heinolassa tien päälle. Toivon mukaan saamme auton takaisin ensi viikon kuluessa, olisi aika kiva juttu.

Mökillä meillä kävi onneksi viihdytysjoukkoja eli Marjaana kuopuksineen <3, veljeni ja lisäksi eräs keskustelupalsta-ystävä. Ilmatkin suosivat suurimmaksi osaksi, vasta viimeisestä tiistaista alkoi kylmä kausi enkä mennyt silloin enää uimaan. Sain luettua joitain kirjojakin, tai kaksi kuunneltua ja puolitoista luettua. Ihan mukava mökkireissu.

Nyt alkaa pyykkikori olla tyhjä. Onneksi keskimmäinen tuli partioleiriltä pelastamaan tilannetta :P

Alkavalla viikolla pitäisi käydä ostamassa nuorimmaiselle uudet (ehjät) verkkarit ja muuta koulujuttua sekä minun pitäisi päästä kampaajalle hoitamaan pää töihinpaluukuosiin.

Siinäpä sitä. Loppuun vanha biisi, joka tuli vastaan kaverin seinällä fasessa. Ilmeisesti on taas kokenut uuden tulemisen tämäkin Stranger Things-sarjan myötä, mutta itse olin auttamattomasti pihkassa Limahliin silloin teininä.4 kommenttia:

 1. Limahl "kulutettiin" niin loppuun, että äiti näkee varmaan vieläkin painajaisia tästä biisistä :D Tää vaan oli niin ihana <3

  VastaaPoista
 2. Heh, mullakin oli Suosikissa tullut Limahlin juliste seinällä :) vaikka olinkin olevinani vähän enempi rock-henkinen, salaa kuuntelin poppiakin...

  Johan on hybridit herkkähipiäisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, salat julki! :D

   Joo, no onneksi vain sulakevika. Alunperin lahtelaisen Volvo-huollon mies sanoi, että pääakku pitää vaihtaa ja se olis 20t€. Herttoniemen Bilian mekaanikko sanoi, että se oikosulku tekee sen, että näyttää siltä kuin pääakku olisi tosiaan hajalla. Onneksi on hiukan halvempi korjaus kuitenkin tämä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)