sunnuntai 11. elokuuta 2019

Sinne meni

Nimittäin kesä ja loma. Huomenna aamusta raahaudun taas sorvin ääreen, samoin lukiolaisen syksy alkaa. Pitää muistaa pakata työkassi, työavaimet ja tehdä eväät. Ja aamulla ladata matkakortti. Huuh

Vietimme lauantaina miehen kanssa 23tta hääpäiväämme. Kävimme kahdestaan elokuvissa katsomassa 'Late night'-elokuvan ja se oli varsin hyvä.

Tänään kävimme ostamassa uusia verhoja keittöön ja olkkariin. Aika kalliiksi tuli, mutta kaipa nuo kestävät seuraavat 10 vuotta :P

En oikein tiedä, mitä muuta tähän runoilisin, joten menen jatkamaan Dark'in kakkoskautta. Aivan liian jännä sarja.


6 kommenttia:

 1. No niin, tervetuloa arkeen!
  Sää näyttää aika syksyiseltä juuri nyt, ainakin täällä...

  VastaaPoista
 2. Onnea hääpäivästä! Tehän ootte menny naimisiin samana vuonna ku me :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tuntuu, että tästä on puhuttu ennenkin :D

   Poista
  2. Onko? Mie en muista, mutta se ei ole yllätys. Juuri yks nuoruuden ystävä hehkutti yhtä muistoa, jossa olin mukana, ja voisin vannoa etten ikinä oo ollu sielläpäinkään. Ahdistaa välillä tämä muistamattomuus, mutta kun tsekkasin muistitestejä, joita tehdään kun epäillään epänormaalia muistia, ne oli tyyliin "mikä päivä tänään on" "mikä vuosi nyt on" "kuka on presidenttinä" "missä olet nyt" ja taita paperi ja laita se syliisi ja muista nämä neljä sanaa. Kyllä mun muisti tuollaisessa toimii, kun PITÄÄ muistaa jotain, mutta asiat ei enää automaattisesti jää muistiin, niinku ennen. Ne ikäänkuin vierähtää kasan päältä ja putoaa pois.

   Tosiaan monet omat kommentitkin, mitä satun joskus lukemaan, näyttää ihan vierailta. Sit jos joskus alan meuhkaamaan, että joku on hakkeroitunu mun tilille ja kirjoittanu mun nimellä ihan outoja kommentteja, sanokaa mulle että mee jo hoitoon!

   Poista
  3. Ei tuo musta ole mitenkään ihmeellistä, johtunee varmaan masennuksestakin <3

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)