sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Sunnuntaita

Olen viettänyt mukavan viikonlopun tekemättä juuri mitään. Olen loikoillut parvekkeella nauttimassa lämpimästä kevätilmasta kuunnellen (Richardin lukemia) äänikirjoja tai lukien itse jotakin.

Eilen kävimme miehen kanssa kauppareissulla ja samalla poikkesimme Fasulla hakemassa Mignon-munat pojille, koska en ollut vielä käynyt 'uudessa' vierailukeskuksessa. Melko paljon oli ihmisiä menossa kiertokäynnille ihan tavllisena lauantaina, joten kaipa tuo on kannattava juttu.

Pääsiäispupu


Illempana siirryin parvekkeelta sisätiloihin katsomaan töllöä. Lopetin Syrjäseudut (Hinterlands) perjantaina ja aloitin Lutherin vitoskauden, joka olikin paljon parempi kuin neloskausi. Eilen sitten sain Lutherin loppuun ja aloitin OA:n kakkoskauden. Sekin on todella hyvä, Jason on ihana <3
Valdur Mikita: Kantarellin kuuntelemisen taito

Sain yhden äänikirjan loppuun ja samoin luin yhden paperikirjan, se oli tosin alle 200-sivuinen. Aloitin jo uuden äänikirjan pestessäni keittiön ikkunat ja tehdessäni bujoa tänään. Leivoin granaattiomenskonsseja, kun pelkäsin granaattiomenan menevän pahaksi ennen kuin ehdin tehdä sille mitään.

Nyt ajattelin mennä sohvalle jatkamaan OAta ja purkamaan yhden vanhan ufon eli neuleen, joka ei jostain syystä tunnu edistyvän kaapissa  ollenkaan.


4 kommenttia:

 1. Leipomukset liinan alla näyttävät herkullisilta, onnistuiko hedelmän käyttö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on sellainen helppo ohje, jolla aina onnistuu. Granaattiomena-skonssit on kyllä hyviä :)

   Poista
 2. Uuh, tuota pupua.
  Kantarelli osaa näköjään puhua viisaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupu on aika iso juu.

   Ihan hupaisa kirja oli, oikeastaan virolaisten ja itämerensuomalaisten luontosuhteesta kivaa pohdiskelua.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)