torstai 4. huhtikuuta 2019

Koriseva

Minulla on luultavasti jonkinasteinen ääniyliherkkyys. Ärsyynnyn helposti jos joku lätkyttää esim purkkaa suu auki tai pitää jotain muuta outoa ääntä, samoin jos on pakko julkisessa kulkuneuvossa katsoa videoita äänet päällä (rattoisaa metromatkaa.. minulle). Jatkuva tinnitus on myös kokoaikainen kaverini.

Meillä on asiakkaana eräs herrahenkilö, joka korisee jatkuvasti. Hän siis hengittää ilmeisen raskaasti sekä liikkuessaan että paikallaan istuessaan, ihan salin toiselta puolelta asti kuuluu jatkuva korina. Ja se riipii!! En KESTÄ!!

Tähän voitte lisätä Mörön tälle illalle, niin paketti oli täydellinen. Paitsi Mörön kynnysten paukuttelua ja korinaa myös ilmastointi humisee jatkuvasti.

..uhhuh.. Loppupelejä odotellessa voi vaikka katsoa traileria. Meinas tulla tippa linssiin. (Haluaisin halia Steven litteäksi, kun hän tajusi Buckyn menneen.)

Spoilerivaroitus! Piti alunperinkin laittaa tämä video, mutta en ehtinyt sitä töissä etsiä.

 

6 kommenttia:

 1. Kyllä, ihan selvää misofoniaa. Terveisin kahden sellaisen äiti ja tuhisevan ja mässyttävän miehen vaimo. Lapset ei voi syödä isänsä kanssa samassa huoneessa, paitsi ehkä hälyisässä ravintolassa, jos on korvatulpat korvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei. Mulla ei ole ihan niin paha, mut jotkut äänet saa kyllä kääntyilemään tuskasta.

   Poista
 2. Mulla käy näitä korisijoita ja raskaasti hengittäviä kans. Eilen viimeks ja se haisi vielä ihan hirveesti vanhalle viinalle. Heti perään tuli punasilmäinen hajuvesityyppi, koitti vissiin peittää sitä tuoretta alkoholin hajua partavedellä? Uuuh.

  Mulle siis hajut on pahempia kuin äänet.

  Viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
 3. Tutkittu ei ole; ihan tarpeeksi kaikkea muutakin, mutta Riesan mukana sain tinnituksen. Yhdellä sairaalareissulla hoitaja pudotti kellon seinältä, mutta tikitys jatkui siitä huolimatta :D
  Joskus harvoin kuitenkin käy niin, että se kohina, suhina, vinkuna, kitinä, vihellys katoaa ihan muutamaksi sekunniksi ja tulee aivan hiljaista: se on aivan käsittämätön tunne! Se ei kestä kauaa, eikä siitä saa kunnolla "otetta", kun se taas katoaa, mutta siinä hetkessä ehtii kuitenkin ajatella, että tällaistako se oli, kun korvissa (päässä) ei koko ajan kuulunut em. ääniä ja vielä vähän siihen päälle... ;)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)