maanantai 24. syyskuuta 2018

Ystävät ja kylännaiset

Olen ollut kovasti sosiaalinen tässä viikonlopun aikana ja se vielä jatkuu suunnilleen koko tämän viikon.

Töissä oli perjantaina kokousta kaksin kappalein. Aina eivät kokoukset sentään ole aivan puuduttavia, nyt yksikkökokouksessa ihmettelimme erääseen toimipisteeseen asennettuja älytauluja, joista puuttuu äly. Taulut siis ovat paikoillaan ja toimivat, mutta äly on jossain muualla.

Töiden jälkeen kävin luovuttamassa verta Sanomatalossa ja sen jälkeen poikkesin Kirjasto10:ssä vilkaisemassa, jos sieltä löytyisi tuttuja ja olihan siellä, useampikin. Oli entiseltä työpaikaltani työ-pikkuveli, jonka kanssa vaihdoin kuulumisia tunnin verran ja samalta vanhalta työpaikalta eräs kissanainen, jonka kanssa yritimme valistaa työ-pikkuveljeä siitä, että kissa voi olla Iivari tai Sirius sukupuolesta riippumatta.

Illalla tuli keskimmäisen tyttöystävä yökylään ja pienin testasi esikoisen parven, jonne aikoo muuttaa piakkoin.

Lauantaina meillä oli esikoisen lisäksi esikoisen kummitäti poikansa kanssa ja oli oikein kivaa. Tein pellillisen omenapiirakkaa, josta ei jäänyt kuin pari pala sen jälkeen, kun annoin esikoisen mukaan muille kämppäkavereille osan. Lisäksi esikoinen vei mennessään joitain vanhoja tuppereita ja lasipurkkeja keittiön kuivamuonia varten, sillä kuulemma 25 kilon riisipussin hakeminen vaatehuoneesta on hiukan rasittavaa joka ruoanlaittokerralla :)

Sunnuntain saimmekin olla ihan omissa oloissamme, tosin mies kävi testaamassa Saksasta saapunutta sähköpyöräänsä ja hyvin kulki. Minä neuloin ja katsoin sarjoja, pesin pyykkiä ja kirjoittelin ja kuuntelin Lennyä.

Tänään jätin (taas) uinnin väliin, sillä jalkoja särki yöllä. Ehdin siten aamulla ensimmäisten joukossa ostamaan liput Lennyn kesäkuun keikalle ennen töihinlähtöä.

Iltapäivällä sain viestin työkaverilta, joka on toisessa toimipisteessä, että hän voisi tulla ilahduttamaan iltavuoroani ja sanoin toki joo. Kävimme sitten illalla kahvilla Berggassa Karhupuiston nurkalla.

Vihdoin olin miehen kanssa K-kaupassa ja siinä vielä tapasimme vastapäisen naapurin, jonka poika leikki paljon meidän kahden vanhemman pojan kanssa. Nyt tämäkin poika on jo kirjoittamassa ylioppilaaksi. Aika vilahtaa nopsaan.

Nyt vilahdan vällyjen väliin, silmiä jo painaa uni.

Tällaisen oli tuttava bongannut lähikaupastaan.

5 kommenttia:

 1. Hmm, mites teillä on kuopuksella alkanut ruotsin opinnot? Paremmin kuin tuolla kauppiaalla?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin se on alkanut, kuulemma aakkoset on vähän hankalia :D

   Poista
 2. Minkä merkkisen sähköpyörän miehesi tilasi? Yritän kovasti kannustaan miestäni siirtymään sähköpyöräilyyn työmatkoilla. 12km työmatkan jos menisi sähköpyörällä, niin ei tarvitsisi käydä suihkussakaan ja kotimatka olisi julkisten aikatauluista johtuen jopa nopeapi fillarilla.

  VastaaPoista
 3. Olin juuri samaa kysymässä, kun Rva Kepponen. Näin lonkalta veikkaan Haibikea merkiksi. Vaikken edes tiedä, onko se saksalainen. Niitä näkyy täällä valtavat määrät liikenteessä. Myös työkaverini suositteli minulle ko. pyörää, mutta en innostunut niiden ulkonäöstä. Miehille ne ovat ihan ok runkonsa puolesta, mutta mun silmään olivat liian maskuliinisia siihen nähden, mitä olin itselleni hakemassa. Varmasti ovat laadultaan hyviä pyöriä.

  VastaaPoista
 4. Kepposkalle ja Katrille: Miehen fillari on Cube Acid Hybrid 400 29 black'n'white ja tilauspaikka oli https://www.bike-discount.de/

  Eilen mies kertoi, että kotimatkalla oli kolmesti joutunut pysähtymään esittelemään fillaria muille kanssafillaristeille :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)