lauantai 12. toukokuuta 2018

Runo-iltamat

Tai ehkä Kesäinen iltapäivä runouden parissa voisi kuvata tämänpäiväisiä juhlia.

Kuten edellä kerroin, oli työtuttavan 60-vuotispäivät. Koska kyseinen herrahenkilö on yksi maan tunnetuimmista lausujista, olivat juhlatkin runopainotteiset. Ihan hakemattakin muistui mieleeni miehen runoilijatädin häät keskimmäisen ollessa kolmeviikkoinen.

Onneksi siellä oli ihan oikeitakin ihmisiä, jotka tunnen jo useamman vuoden ajalta enkä ollut kuin orpo piru vieraassa helvetissä. Työparin lisäksi paikalle olivat tulleet mm. entinen esinaiseni, josta kovasti pidän sekä pari muuta mukavaa ihmistä. Lisäksi päivänsankarin vaimoke oli tuttuja töistä hänkin, myöskin lausujaihmisiä.

Päivänsankari on kotoisin Raumalta, joten kuulimme myös raum kiält ja loppuvaiheessa vaihdoin muutaman sanan parin sellaisen ihmisen kanssa, jotka tunsivat serkkujani sekä muistivat tätini. Tulipa kauhea Rauman-kaipuu, pitäisi ehkä mennä kesällä käymään.

No, eniveis... mansikkakakun jälkeen livistimme samoin kuin suurin osa vieraista. Ihan mukavaa oli, mutta siltikin olisin mieluummin nauttinut aurinkoisesta päivästä ihan kotipihalla. Onneksi huomenna on sunnuntai.

 Loppuun uusi biisi Florencelta. yritin katsoa Euroviisuja, en jaksa/pysty/kykene. Siirryn siis Agentti Carterin seuraan.


4 kommenttia:

 1. Sunnuntai ja äitienpäivä
  - hyvää ja ihanaa sellaista, ystäväni <3

  VastaaPoista
 2. Orpo piru vieraassa helvetissä!! ;DDD Kiitos=)
  Lausuntailta kuulostaa kyllä jonkinasteiselta DAnten kartalla olevalta tilanteelta, huoh... Edelliseen postaukseen-olin kerran menossa Malagaan ja kone oli ylib. pääsin hiotelliin yöksi ja reittilennoilla(finnair) ensin frankfurtiin missä palloilin kuus tuntia ja sit malagaan(lufthansa), taisi käydä aika kalliiksi matkayhtiölle, minä nautiskelin ilmaisesta tarjoilusta=) ja ylimääräisestä rastista matkailukartalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäni tapasi sanoa noin, kuvaa hyvin kyllä tiettyjä tilanteita :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)