sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Raakaruokaa äitienpäivänä

Sirius siirtyi raakaruokaan tänään eli esitteli meille ensimmäisen saaliinsa kovasti naukuen naapurin pihalla. Onneksi naapuri ei ollut vielä kotona mökkireissultaan, joten hiivin sinne kehumaan kattia. Päästäinen oli jo aika hengetön ja Sirius leikki sillä hetkisen ja taisi haukata palasen, vaikak yleensä kissat eivät päästäisistä tykkää niiden pahan hajun vuoksi. Kutsuin myös jälkikasvun ja miehen pihalle kiittämään kissaa.

Pari tuntia myöhemmin olimme nauttimassa grilliruokaa pihalla koko perheen ja keskimmäisen tyttöystävän kera, kun eräs naapuri tuli pihaan Sirius sylissään ja sanoi, että onneton katti tunkee sisälle. Laitoimme kissan toistaiseksi (illaksi) arestiin, oli kyllä aika valmis tapaus jo. Saa nähdä, miten Siriuksen harharetket jatkuvat.

Aloitin tänään Yaa Gyasin kirjan Homegoing ja olen positiivisesti yllättynyt. Usein paljon kehutut kirjat ovat olleet pettymyksiä, mutta tämä on kyllä hyvä.

Äitienpäivän kunniaksi pari kuvaa minusta ja äidistäni joskus kauan sitten.

Joutsassa

Raumalla
Pian pääsee nukkumaan ja aamusella fillarin selkään. Ainakin alkuviikko pitäisi olla ihan hyvät fillarikelit :)

8 kommenttia:

 1. Siriuksen eka saalis!!! *majavoituu* Hienoa!!
  Kannoin tuossa viikko sitten naapurin Mimmun kotiinsa, sellainen riittävän pieni etytä meni sylissä. Olen nimennyt sen uusiksi, norjalainen hevikoira Mimmu Borgir=)
  Eläimistä kyllä piisaa hupia;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat

  (ja onneksi ei ollut kuvia raakaravinnosta ... muistan, kun mun katit toi noita päästäisiä sisälle asti ja sitten ei tosiaan syöneet niitä. Piti silti koittaa kehua - jaks - )

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat sinusta ja äidistäsi.

  Hyvä Sirius! :-D

  Meillä Jackie on pyydystänyt jo viisi hiirtä VALJAISSA ulkoillessaan. Se vain yhtäkkiä tekee loikan pusikkoon ja tulee takaisin hiiri suussa. Sen jälkeen on aina kiire sisään. Mielellään kai veisi saaliinsa turvaan. Michael ne hiiret on sitten aina vapauttanut ja kolme selvisikin elävänä takaisin luonnon helmaan. Kissat ovat niin brutaaleja saaliidensa kanssa. Ensin kidutetaan ja leikitään ne kuoliaaksi. Sen jälkeen saatetaan hyvässä lykyssä maistaa, mutta kyllä sekin yleensä taitaa jäädä. Elvis ei hiiristä taida ymmärtää mitään. Keskittyy jahtaamaan hämähäkkejä ja kärpäsiä.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Jep! Isoäitini tapasi sanoa, että hyvinruokittu kissa jaksaa metsästää.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)