sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Sunnuntain ratoksi

Kävimme eilen pienimmän ja miehen kera katsomassa The Greatest Showmanin, joka oli ihan ookoo. Kuvaus ja puvustus olivat upeat, samoin tanssikohtaukset. Pidin sekä Hugh Jackmanista että Michelle Williamsista, mutta itse tarina jäi ohueksi pintakiilloksi tai periamerikkalaiseksi 'ryysyistä rikkauksiin'-tarinaksi vaikka Barnumista olisi saanut enemmänkin irti. Eniten ihmetytti se, että mielestäni tarina käsitti useamman vuoden Barnumin perheen elämästä, mutta tyttäret eivät vanhentuneet ollenkaan.

Iltapuolen katselin tv-sarjaa Mad men, jossa olen jo viidennessä kaudessa, ja neuloin Suen lapasia. Kyllä ne kohta valmistuvat.

Tänään olen pessyt pyykkiä ja lähinnä ollut. Kävimme viemässä poikien pieneksijääneitä vaatteita työkaverilleni, joka saa niitä jaettua eteenpäin. Sanoin, että olen vain sullonut kamat kasseihin ja heittäkööt loput/risat pois.

Pienimmällä on ensi viikolla luistelua, nekin on nyt tarkistettu ja kaivettu myös paksumpi talvitakki esille. Esikoinen lähti taas takaisin Santikseen komentamaan alokkaita.

 Täytyy vielä mainita, että katsellessani elokuvaa muistelin samalla erästä seikkailua. Ollessani vielä alle kouluikäinen, menimme veljeni Kimmon kanssa Kisahallin kentällä olevaan sirkukseen norsuteltan kautta pummilla. Vieläkin muistan elefantinlannan hajun :)


5 kommenttia:

 1. Ah, talviurehilukausi... not. Aina saa jännittää mahtuuko. Tän talven onneks luistimet ja sukset vielä menee.

  Tänään on niin kylmä että saa nähdä luistelevatko nuo, mutta vermeet raahataan mukaan joka tapauksessa.

  Mukavaa viikkoa, ystäväiseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.

   Tänne on luvattu huomiseksi -17 vissiin, saa nähdä.

   Poista
 2. No hätä, pärjäilen pöllön ja repun lapasilla. On muuten pienempi hukkaamisvaara kun on jonkinlainen tunneside lapasiin, jännää=)
  Sirkus Finlandiasta muistuu ,ieleen nimenomaan elukoitten jätösten tuoksu, ja sahanpuru. Leningradissa näin aikoinaan sen sirkuksen, mieleen jäi karhut. Ja jäätelö.
  Kovasti ovat kehuneet Jackmania, ei vaan nuo musikaalit oikein iske, moulin rouge oli poikkeus, taitaa olla ainoa minkä olen katsonut loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moulin Rouge <3

   Sä saattaisit tykätä Tim Burtonin 'Painajainen ennen joulua'-nukkeanimaatiomusikaalista :)

   Poista
 3. Ikävä kissaa jota koskaan en ole tavannut, erittäin outo tunne. Laita kissa postissa kylään? no eeeeeeeeeeeeeeeeeeei, kurrnau;D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)