tiistai 12. joulukuuta 2017

Menetys

Mikroaaltouunimme kuoli vihdoin, vaikka 22 vuotta se jaksoi palvella meitä ihan hyvin. Pari kertaa yritin jo aiemmin tappaa sitä siinä onnistumatta. Nyt on suuri aukko kaapistossa ja vasta nyt tajuan, kuinka paljon olen sitä käyttänyt kaikenlaisten asioiden lämmittämiseen pienimmän kaakaomaidosta alkaen.

Sirius on vihdoin ymmärtänyt erilaisten laatikoiden funktion.

Olin tanssillisessa jumpassa pitkästä aikaa ja hiki virtasi. Nyt väsyttää aivan törkeästi, joten lähden tästä kääriytymään petiin. Keskimmäinen meni jo.. Nähdään.

Loppuun törkeä korvamato.10 kommenttia:

 1. Hmm, tuo näyttää suloiselta pikku kissalta pikemminkin kuin pelikuulokkeilta ;-)

  VastaaPoista
 2. Näin ekan mikron kaverin luona 1983, sitähän piti kokeilla kun niitä oli silloin tosi harvassa. Ei kun kananmunaa mikroon ja sähisemään - sehän poksahti sinne kun ei ollut ymmärrystä tehdä sitä reikää=) Vähänkö säikähdin että nyt halotin koko toosan ja lasku on kauhia ja mutsi suuttuu jajajaja...Onneks selvisi siivoamisella.
  Kissaoilla siis sisäsyntyinen vaisto joka herää jossain vaiheessa ja laatikoiden funktio avautuu?? Siistiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Yksi kaveri oli unohtanut, et kanikset räjähtää jos ne mikrottaa ja oli aika happy siivotessaan keittiötä :P

   Ilmeisesti :D

   Poista
 3. Nyt sit joululahjatoivelistaan uusi mikro? Elämä on aika kylmää ilman mikroa... ja hidasta, jos ruuantähteetkin pitää lämmittää hellalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tonttu on jo saanut tilauksen :)

   Hidasta on, keskimmäinenkin ihmetteli missä lämmittää makaroonilaatikon ja sanoin, että pannulla :)

   Poista
  2. Nykyajan lapset ei oo eläny aikaa ennen mikroaaltouunia :) makaronilaatikosta tulee herkullista, kun sen paistaa rapeaksi pannulla!

   Poista
  3. Oikeastaan kaikki laatikkoruoat vaan paranee pannulla lämmittämisestä. Esmes silakkalaatikko <3

   Poista
 4. Silakkalaatikko on hyvää - kylmänä. En pysty syömään sitä jos se lämmitetään ja tämä on asia mihin en tiedä mitään järjellistä syytä koska muuten makuaisti toimii normaalisti.

  Uusi mikro! Niissä on nykyään jos jonkinlaisia hienouksia ja seuraavan kerran kun päivitän mikroni, hommaan sellaisen missä on radio koska mulla on tapana kuunnella (hiljaisella) musiikkia kun kokkailen.
  Nyt on Samsung keraamisella sisustalla ja se on kyllä ihan toimiva, ainoa mitä noihin mikroihin toivoo on sen "valmis"-äänen muokkaaminen. Hiton piipitykset tai kilahdukset pitäisi pystyä muuttamaan joksikin muuksi - vaikkapa hätääntyneeksi "Sun makkaraperunat on tulessa!" -huuhdahdukseksi tms.

  Jaksamista kattiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies ehdottomasti kieltäytyy koko silakkalaatikosta, kuulemma intin piikkilankaesteet hoitivat tämän kammon.

   Sepä olisikin oivallinen varoitusääni!

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)