tiistai 21. marraskuuta 2017

Tauti

Kävin eilen töissä kääntymässä sen verran, että soitin työterveyteen ja näin tt-hoitajan, joka sanoi että mene kotiisi siitä vielä kolmeksi päiväksi. Kuume laski kyllä sunnuntaina aika alaskin, 35:n pintaan, mutta illan keikka Hartwall areenalla ei parantanut alkavaa keuhkoputkentulehdusta. Nyt sitten istun tässä nauttimassa teetä, johon lisäsin inkivääriä pieninä paloina. Vatsa ja kylkiluut särkevät yskimisestä.

Äsken, katsellessani telkkaria, eräs tuttu laittoi WA-viestin ja kyseli josko suostun edustamaan JHLlää meidän organisaation henkilöstötoimikunnassa. Lupasin alustavasti, pitää vielä torstaina jutella siitä työparin kanssa. Vähän hirvittää kyllä.

Sain kämpän imuroitua. Kun ulkona on kostea/märkä keli, niin hiekkaa ja muraa tulee aivan uskomattomat määrät sisälle kenkien pohjissa. Aamulla, kun pienin lähti kouluun, hänen kenkiensä alta paljastui kauhea murakasa, johon tietysti kissa meni makoilemaan sillä aikaa, kun hain harjan. Outo katti :P

Velikin soitteli ja juttelimmekin uusimmat kuulumiset, mikä ei ehkä ollut ihan parasta mun kurkulle, mutta toisaalta who cares. Äidin perikunta (eli me kaksi) saa veronpalautuksia joitain satasia.

Sain teen juotua, nyt pitäisi mennä leipomaan muffinsseja. Banaanit ovat taas päässeet kypsymään aika kunnolla eikä nuoriso syö niitä sellaisina. Kuulemma keskimmäisen tyttis haluais tulla joku päivä katsomaan kissaa, mikä on toki ihan kiva :)  Toivon tietysti, että tulisi niiden muffinssien aikaan :D

Tuo Adamin puku oli ihana <3 Video ei ole minun ottamani, emme olleet näin lähellä lavaa.

Lisäys:

Muffinssiohje

2 munaa
1½ dl sokeria
50g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
~1 tl suolaa
1 dl maitoa

Lisäksi esim. banaaneja, marjoja, suklaata jne mitä haluat.

Vaahdota sokeri ja munat vaaleaksi vaahdoksi, lisää voi ja maito sekä jauhot sekoittamalla hitaammalla nopeudella. Lisää 'mausteet' ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan ja paista 175C asteessa 12-15 minuuttia. 

Itse en lisää suolaa, koska käytän aina normisuolaista voita.

6 kommenttia:

  1. Mulla on tuossa kaksi ylikypsää banaania ja mietin mitä tekisin niitä. Muffinssit kuulostaa hyvältä. Saisko sulta reseptin?

    Paranemisia <3

    VastaaPoista
  2. Frank oli kuulemma tuon pään nimi, kovasti palstoilla kehuttiin keikkaa. Onneks söin just, nuo muffit kuulostaa namilta.
    Vakoilin partiolaisten sivuilta kalenterin hinnan, pistän jemmaan sen verran että saan sen sitä maksettua. Paranemisia. Siirille kurrnauuuu! ja paljon siliraps=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, juuri tuossa linkkaamassani videossa Adam sanoo sen :)

      Kiva ja kiitos, välitän silirapsit :)

      Poista
    2. En ehkä ole mistään ollu kenellekkään niin kateelinen kuin eräälle tytsyn isosiskolle joka kertoi olleensa Queenin keikalla 1985 lontoossa Wembleyllä. Tosin eräs kaveri kertoi olleensa 1976 Rainbow'n keikalla Göteborgissa, nää kaks taistelee Kateellisuus-palkinnosta.
      Onneksi en ole kateellinen ihminen joten so what:D
      Erittäin onnellinen pstasi että näit nämä legendat livenä ja kuulit nuo biisit, ihan helwetin kovaa materiaalia, stadionrokin aatelia.

      Poista
    3. Onneksi näin herrat jo Kaivarissakin silloin puolitoista vuotta sitten. Brian May on tällä hetkellä maailman paras kitaristi, aiemmin oli Prince hänen edellään :)

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)