torstai 5. lokakuuta 2017

Sairastupailua

Olemme pienimmän kanssa viettäneet sairastupaa tänään. En voinut kuvitellakaan aamulla lähteväni töihin, keuhkoputki tuntui olevan tulessa ja kaikki jäsenet hakattu pihvinuijalla. Joka kerta kun nousee ylös, alkaa pyörryttää ja silmien liikuttaminen sattuu.

Sain Game of Thronesin katsottua loppuun.Välillä sarja tuntui jokseenkin puuduttavalta ja välillä se jopa kiinnosti. Viimeisen kauden viimeisessä jaksossa sitten paljastuivat ne asiat, jotka kirjat lukeneet ovat tienneet jo ensimmäisestä osasta lähtien. Lisäksi voisin sanoa pari sanaa jenkkien viehtymyksestä zombeihin, mutta en jaksa. Minua ne kyllästyttävät.

Löysin yhden uuden sarjan, jonka olin painanut mieleen ja nyt lähden katsomaan sitä sohvalle. Toki olisi paristakin sarjasta uusia kausia katsomatta.. esmes Preacher ja Lucifer.. Samalla saan ehkä neulottua yhtä huivia hetken eteenpäin.


6 kommenttia:

 1. No voi, paranemisia sinne <3
  Kovasti tuntuu olevan tautia liikkeellä (ja sitten tietty nää altistusjutut, jotka maksimoivat kaikkien pöpöjen nappaamistodennäköisyyden) - meilläkin kuopus oli tänään kotosalla.

  VastaaPoista
 2. Jopas nyt sairastetaan, pitkin blogimaailmaa. Ei kannata liikua julkisesti;DD Paljon pöpöjä. Ala kahtoo Siskonpetiä...naurattaa vaikka olis kipiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tautista aikaa. Tosin tämä tauti tuli ihan Suomen puolustusvoimilta esikoisen kantamana.

   Mä en juuri jaksa kotimaisia katsoa, mutta olen saanut pari keskenollutta sarjaa katsottua loppuun :)

   Poista
 3. Toivottavasti teidän sairastuvassa alkaa jo helpottaa <3
  Mä en kuulemma enää viime yönä kuorsannut sen enempää kuin normaalistikaan ;) Ja heräsin yskimäänkin vain kerran, kun kurkkua kutitti tuhottomasti. Eli sohvaa on pidetty selässä tiistaista asti tässä torpassa - onneksi AM on toistaiseksi välttynyt tältä pöpöltä, toivon että välttyykin (toivottavasti viime viikonloppuna ottamansa punkkukuuri pitää pöpöt poissa ;D ).

  Hyvää viikonloppua - tauti ja luvattu vesisade pisti näillä kulmilla ainakin tämän päivän suunnitelmat ihan uusiksi...
  (onneksi Kärkkäisellä on sikapäivät, siellä on Novitan langat tarjouksessa, ne kelpaa sukkalangoiksi... :D - ja niiden ostoon kelpaa Kärkkäinenkin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähitellen, mulla vaan kurkku on päivä päivältä kipeämpi.

   Sukkalangoiksi ne tosiaan sopii, muutenhan ne ovat aika onnettomia.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)