keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Jännän äärellä

Nimittäin perheenlisäystä pukkaa meilläkin. Ei, minä olen siihen jo liian vanha eikä ole vehkeitäkään enää, mutta meille tulee pieni karvapallo <3

Hesy ja muut eläinpelastajat 'pakkosyöttävät' kahta kissaa, joten päädyin tori.fi-sivuille. Sielläkin on aika paljon uuden kodin tarpeessa olevia elikoita ja heidän joukostaan löysin hänet. Tällä hetkellä tämä sulotar asuu vielä Kouvolan liepeillä, mutta menemme hakemaan hänet sunnuntaina.

Pidän ensi viikon syyslomaa nyt aivan eri tunnelmissa, kuin mihin olin varautunut. Tiistaina menemme pennun kanssa tutustumaan eläinlääkäriin ja neiti saa sirun niskaansa siltä varalta, että aikoo karata jonnekin.

IIH! Vauvakissi!! Noin pientä minulla ei ole koskaan ollut <3

9 kommenttia:

 1. Hän on hurmaava! Neiti vai herra?

  Tuosta tulee mieleen meidän vanha Jaskakissa - kiva laikku kaulassa ;-)

  VastaaPoista
 2. IIIIIKK!! Mussssta Kissssssa! Ylen on nätti ja vaikka neiti onkin niin sulottaresta tuli mieleen nimeksi Sulo!! ja ei kun tankki täyteen;DD Tai sitten vedät blogiin päin ja Pus! Nti Pus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kertoo nimensä, kun tapaamme :) Minusta hän näyttää hieman Siiriltä :D

   Poista
  2. Tuo on muuten totta, kyllä se nimi tulee mieleen kun tapaa, elukat osaa viestiä että mä olen... =)

   Poista
 3. Oijjjoi, mikä hurmaaja! Hesystä mullakin on vähän huono kuva, sen perusteella mitä on julkisuuteen päässyt. Eikä paikallinen eläinsuojeluyhdistyskään enää nauti mun luottamusta. Mitä tarkoittaa "pakkosyöttää" tässä yhteydessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tarkoittaa sitä, että eivät suostu antamaan yhtä pentua vaan pitäisi ottaa kaksi. Sama usiempien isojen kissojen kanssa.

   J atodellakin Hesy ei ole ollut ihan kaikkein positiivisimmissa uutisotsikoissa viimeaikoina. Kyllä mua hiuakn huolettais imagokysymykset siellä, jos olisin esmes töissä heillä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)