sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Syksy alkaa taas

Tämän vuoden Elojuhlat on juhlittu eilen. Tällä kertaa osanottajamäärä oli hiukan pienempi kuin aiempina vuosina erinäisistä syistä johtuen, joten pyysimme esikoisen ja keskimmäisen kavereita vahvistukseksi. Se olikin aika hyvä päätös, sillä uudet vieraat olivat todella mukavia ja hienosti käyttäytyviä nuoria ja oli ilo jutella heidän kanssaan.

Viime talvena eronnut ystäväpariskunta poikkesi, mikä oli hauskaa. Miespuolinen henkilö toi naisystävän esittelyyn ja kaikki käyttäytyivät oikein hyvin, ei tullut mitään sanomista. Saimme myös kuulla, että keskimmäisen toiset kummit eroavat, mitä olen kyllä jo odotellutkin, sillä tällä miehellä on paha alkoholiongelma. Heidän isommat lapsensa ovat jo 18 tai yli ja nuorimmainen (minun kummipoikani) on meidän pienimmän ikäinen. Toivon, että tämä ero herättäisi hiukan ja vetäisi ystävämiehen pois pullosta, mutta saa nähdä.

Vieraat lähtivät melko ajoissa pois ja pääsimme nukkumaan jo puoli kahdelta. Tänä aamuna heräsin kymmeneltä. Olen pessyt pyykkiä ja tiskejä on riittänyt myös. Keskimmäisen kummitäti kävi hakemassa unohtuneita tavaroita, vielä on jäljellä yhdet silmälasit joiden noutaja pitäisi saada kiinni.

Esikoinen lähti taas Santahaminaan, heillä on 10-päiväinen retki Niinisaloon edessä alkavalla viikolla. Sinne piti käydä ostamassa hyttysmyrkkyä ja kosteuspyyhkeitä.

Huomenna alkavat jälleen iltavuoro-ajat, joten kellahdan petiin tästä. Saimme perjantaina kuulla, että puolikas henkilömme on tervetullut ja hänkin aloittaa hommat huomenna. Normaali arki alkaa.


8 kommenttia:

 1. Puskissa on kissa ja ulvoo susi, vaan tuo ns normielämä saa mut lukemaan sun blogia...toivon, ja silti en.

  VastaaPoista
 2. Alkoholismi on sairaus jonka kanssa Sus' painiskelee. selätän sen vielä. Tahdon juoda yhden viskin aamulla ja yhden illalla, siinä tavoite. Saatana on selässä kun juomisen kanssa joutuu painimaan.Onneksi ei ole lapsia, oikeasti. olisi ongelma, kun on jo nytkin.
  Kiitos kun nostit esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoholistin tyttärenä ja monen entisen ystävänä toivon, että pääset tavoitteeseesi. Useimmat kokevat täysraittiuden helpompana vaihtoehtona.

   Poista
  2. Alkoholistin tytär täälläkin ... on sillä viinalla vaan vahva voima, joskus perhekään ei pidättele.

   Jaksamista iltavuoroihin <3

   Poista
  3. Saako liittyä Anonyymit Alkoholistien Tyttäret -klubiin? :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)