lauantai 8. heinäkuuta 2017

Synttäreitä ja Santista

Eilen vietimme keskimmäisen 16-vuotissynttäriä eli päivänsankarin toiveesta tein pellillisen mustikkapiirakkaa. Yöksi hän lähti ystävänsä luo ja palautui tänä aamuna. Itse katselin illalla hupaisan elokuvan The Losers itsekseni.

Tässä myös yksi kuva Poppiuksestamme, joka vihdoin kukkii. Tuoksu on huumaava.


Olimme siinä käsityksessä, että Santahaminan vierailupäivä olisi ollut huomenna (esikoinen ei koskaan korjannut miehen käsitystä) ja mies jatkoi parvekkeen kimpussa, kunnes esikoinen soitteli, missä olemme. Onneksi olemme nopeasti liikkellepääsevää sorttia ja puoli tuntia soiton jälkeen olimmekin jo Santiksessa alokkaan luona.
 

Siellä kävimme tsekkaamassa tuvan ja kalustoesittelyssä (aseita) sekä Perinnetalossa. Ase-esittelystä oli pakko mennä ulos odottelemaan, koska alkoi käydä henkeen ja museossa tarvitsinkin jo avaavan lääkkeen.
Mannerheimin auto
Saimme myös lounaan sekä omakustanteiset kahvit Sotkussa, mies osti myös lankkia pari putkiloa. Esikoinen vaikutti ihan tyytyväiseltä oloonsa ja tullee viikon päästä ensimmäiselle lomalle.

Loppuun vielä Christopher Walken tanssimassa.
4 kommenttia:

 1. Mannerheimilla komea pirssi! Terkkuja Santikseen, nimimerkillä II/-89 Tikkakkosken mannekiini! Ohi on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teekkarit ovat kunnostaneet auton vuosien kuluessa. ja Jep :)

   Poista
 2. Hmm, kasarmithan tunnetusti on aika kurjassa kunnossa :-(

  Me koitettiin saada sisäilmasairauteen vedoten vapautusta esikoiselle mutta kenraali-majuri-mikä-lie kutsunnoissa oli sitä mieltä, että sisäilmaongelmat on urbaanilegendaa. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Ei mun kasarmilla vielä tullut, mutta siellä varastossa oli jo pelkästään pölyä sentin kerros kaikilla tasaisilla pinnoilla, että siitä ainakin :P

   Se on se, kun ei itselle tule niin ei muillekaan voi tulla.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)