torstai 8. kesäkuuta 2017

Vastarannan kiiski

Lienen jonkinlainen loimukala, kun en edelleenkään pidä tästä Kaupungin uudesta linjasta. Hiukan liikaa kaikkea minusta.


Tänään on ollut kummallinen päivä. En tiedä olenko vain jotenkin aivan järkyttävän väsynyt, mutta olen itkenyt lähes kaikelle uutisista musiikkivideoihin. Lisäksi eräs kokouskutsu tuli nimenomaan ensi viikon perjantaille, kun minun piti jo olla melkein lomalla. Nyt joudun menemään sittenkin taas töihin silloin, sillä kyse on yt-kokouksesta. Vitutti todella ankarasti, olin suunnitellut sille päivälle Äidin haudan tsekkaamista poikien kera. Nyt menen sitten kokouksen jälkeen erään ystävän kanssa kahville, piti nähdä jo toukokuussa.

Eilen kävin katsomassa WonderWoman-leffan kahden ystäväni ja pienimmän kera. Se olikin varsin mukava, vaikka jotenkin onnistuin tavallaan kuvittelemaan sen eräänlaiseksi StarTrek-jaksoksi kapteeni Kirkin vuoksi (Chris Pine esittää lentäjää, joka tuo nykyajan WW:n kotisaarelle). Leffa oli voimaannuttava ja pidin kovasti henkilöistä. Erityisesti pidin siitä, että kerrankin intiaania näytteli aivan oikea intiaani eikä joku aasialainen tai latino kuten yleensä.

4 kommenttia:

 1. Mulla alkoi nyt eka lomapätkä ja en ollut tajunnutkaan, miten juhlat ja varsinkin valmistelut olivat vieneet mehut naisesta. Ehkä sullakin on siitä kyse? Oli kuitenkin isommat tarjoilut järkättävänä ja suurempi talo puunattavana?

  Kitahan jaksaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luule, että juhlat on kyllä osasyy, mutta eilen tajusin että töissähän on nyt kaikenlaista tekeillä ja epäilen sitä myös syyksi. Yhtenä päivänä meni ääni, kun puhuin työkaverin kanssa ja olin hetkeä aiemmin käynyt eräässä huoneessa, josta sain aiemmin lieviä oireita.

   Poista
  2. No sepä! Tolkuton väsymys mullakin seuraa huonoista tiloista joten lomalle lompsis, pian!!!

   Poista
  3. No, viikko vielä. Sitten onkin melkein kaksi kuukautta tervettä ilmaa :)

   Olen hiukan huolissani kyllä tuon työpaikan remontin (=tilojen uudelleenorganisointi) suhteen, kun tuntuu koko ajan ilmestyvän uusia pesäkkeitä eri puolilta taloa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)