keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Rakkaudentunnustukset vessapaperissa

Rakkaudentunnustus vessapaperissa, voiko olla rasittavampaa asiaa? Muistaakseni Serlalla oli jokin ihme keräys jokin aika sitten, jolloin ihmisiä kehoitettiin lähettämään erilaisia rakkaudentunnustuksia ja ne on sittemmin painettu vessapaperiin. Mökillä jo kammoilin näitä ja nyt meille osui kotiin paketti. Ihan järkyttävää. Useimmissa on kielioppivirhe tai sitten ne ovat muuten vain niin kaameita, etten kestä. Lisäksi koko ajatus rakkaudentunnustuksesta vessapaperissa on täysin kuolleena syntynyt idea. Oikeasti.

Olen potenut flunssaa koko tämän viikon ja olo melkeinpä huononee vain. En pysty tekemään mitään järkevää; yritin ommella hametta sillä lopputuloksella, että vedin vetoketjun nurjalle puolelle erittäin siististi. Sitten kun sain sen purettua ja ommeltua uudelleen ja pääsin hiukan eteenpäinkin, näkökenttään ilmestyi aura. Päätin lopettaa ompelut tältä päivältä.

Luin kummallisen kirjan sunnuntaina. Kirjastolehdessä oli erään kirjailijan haastattelu ja hän kehui kanadanranskalaista Tulitikkutyttö-kirjaa, joten lukaisin sen. No, olihan se mielenkiintoinen mutta samalla hyvin moderni ja ranskalainen. Mielestäni se muistutti oikeastaan Sarrauten Kultaisia hedelmiä, mistä pidin aikoinaan kyllä kovasti. Mitä siis yritän sanoa on se, että kirja oli hyvä ja jäi mieleen, mutta samalla se oli harvinaisen häiriintynyt.

Tässä rään täyttäessä päätä en ole oikein jaksanut lukea mitään kovin ihmeellistä, joten olen lukenut monta erinäisiä ficcejä Kapteeni Amerikasta. En edelleenkään löydä yhtä, jota kaipaan, joten pitää varmaan kirjoittaa se itse. Myös Salien kymmenes luku on työn alla, ollut jo jonkin aikaa kyllä.

Katsoin muutaman leffan tässä lomanalun kunniaksi. Snowpiercer-niminen dystopiakuvaus oli juuri niin hölmö kuin voi kuvitella. Chris Evansia oli silti mukava katsella kuten myös Avengersissa. Lisäksi katsoin Hell or high water-elokuvan, joka oli yllättävän hyvä. Chris Pine ja Jeff Bridges tekivät hyvät roolit.

Otin Spotifyn käyttöön vihdoin. Minulla on ollut siellä tili vuosia, mutta en ole käyttänyt sitä oikeastaan ollenkaan. En ole varma jatkanko. Maksoin kolmen kuukauden premium-tilin, mutta kolme kuukauden päästä hinta nousee eurosta kymppiin enkä tiedä tarvitsenko premiumia. Pärjään hyvin myös entisellä musiikkisysteemilläni.

Allaoleva soi juuri nyt.
8 kommenttia:

 1. Paranemisia <3
  ja hyvää lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja siis musta - anteeksi - noilla rakkaudentunnustuksilla tai Tommy T:n ajatuksilla voi pyyhkiä persiinsä... ANteeksi anteeksi...

   Poista
  2. Tää osoittaa taas, miksi me ollaan kavereita ;)

   Poista
 2. Ooh, hyvää musaa kuuntelet! Kuopuksella oli koulussa keväällä teemaviikko, jossa yks päivä oli aiheella "tytöt pojiksi pojat tytöiksi" ja se lainas siihen poikanaolemiseen mun Disturbed-paitaa.

  Joskus kävin vessassa, missä paperissa luki asioita, ja yhdessä luki että "yllätä rakkaasi laittamalla hänen taskuunsa rakkaudentunnustus" tjsp., säästin sen (käyttämättömänä) ja pistin miehen taskuun. Yllättyihän se, että miten ja miks sen taskussa on vessapaperia. En tajua, miksei niiden oikeinkirjoitusta edes ole voitu tsekata ennen painamista.

  Mutta kyllä on kurja loma kun on räkäinen pää! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disturbed on hyvä kyllä. Mä tykkään hevistä, kaikenlaisesta, esmes goottihevistä. Luulen, että johtuu siitä, kun totuin kuuntelemaan progea aikoinaan :)

   Hauska toi vessapaperi :D :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)