perjantai 19. toukokuuta 2017

Toimiiko?

Nimittäin blogger. Aina välillä en jaksa edes yrittää moneen kertaan päivittää tyhjää sivua, mutta nyt ajattelin kokeilla.

Viikko on taas lopuillaan. Eipä ole monta jäljellä enää kesälomaankaan, saati koulujen loppuun. Tänään vietimme työ-yksikkömme päättäjäisiä viemällä esimiehemme keilaamaan ja syömään, lisäksi lahjoitimme hänelle grillinpuhdistussetin yms. grillitavaraa (veljeni Kimmon pikaisella avustuksella).

Meikäläisen aiemmista keilauskokemuksista on noin 30 vuotta, sillä viimeksi olen keilannut lukioaikoina. Tämä oli huomattavasti mukavempi kokemus, sillä kaikki ottivat rennosti eikä ollut mitään sen suurempia tavoitteita.


Kävimme syömässä Malmilla ja sitten poikkesin vielä tervehtimässä työ-ystävää paikallisessa toimipisteessämme ja houkuttelin hänet lähtemään töistä aikaisemmin kahville :P Sen jälkeen tulin bussilla Jakomäkeen, jossa kävin kaupassa ja esikoinen tuli noutamaan minut sieltä.

Huomenna keskimmäinen lähtee retkelle, pienimmällä on aamulla jousiammunta ja iltapäivällä menemme kummipojan syntymäpäiville. Hän täyttää jo 6 vuotta eli syksyllä alkaa eskari ja sitä myöten koulutaival. Nopeasti menee aika!

Allaoleva video eilisen uutisen vuoksi. En ole mikään kova Soundgardenin tai Audioslaven kuuntelija, mutta jostain syystä tämä kosketti. Ehkä syynä on se, että Chris Cornell on samaa ikää miehen kanssa tai ehkä se johtuu siitä, että koskaan ei voi tietää mihin masennus ja/tai riippuvuus ihmisen ajavat. Surullista kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. Kummaa, kun mulla ei ole ikinä ollut bloggerin kanssa pienintäkään ongelmaa?!?

  Kesälomasta: mulla on jotenkin mennyt kylmän kevään ansiosta totaalisesti ohi, että kesäloma tosiaankin alkaa ihan pian. Esikoisen juhlia olen ajatellut, mutta en yhdistänyt, että samaan aikaan kuopuksellakin koulu loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se on vaan niillä, jotka vielä käyttää seiskaa?

   Juu, pitänee herätä kuudelta sinä aamuna, että ehtii laittaa kaiken valmiiksi.

   Poista
  2. No niin, ja mun pitää vissiin jakautua kahdeksi jos meinaan ehtiä myös kuopuksen juhliin ;-)

   No on ne eri aikaan mutta sitten aamun valmistelut kyllä jää tekemättä.

   Poista
  3. Me kerrankin ehditään kaikkien kolmen todistuksen hakuun, keskimmäisellä on ysiltä ja pienin kymmeneltä ja lakkiaiset alkaa puoli 12. Kiire tulee silti.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)