tiistai 23. toukokuuta 2017

Juhuu

Täällä ollaan, taas. Olen ollut nyt eilen ja tänään itsekseni töissä, koska työpari on lomalla. Ihan hyvin on mennyt pienistä ongelmista huolimatta.

Työpaikkaan liittyen ihmettelin eilen, kun kirjastoon tuli joku porukka tutkailemaan tuuletuskanavaa ja kerroin sitten lounaalla asiasta eräille toisille ihmisille. Tässä vaiheessa kuulin, että alakertaan (kirjasto on siis talon kakkoskerroksessa) on tulossa keramiikanpolttouunit ja kiertue oli liittynyt uunien ilmanvaihtosysteemeihin ja esitin vienon toiveen siitä, että uunit olisivat päällä öisin. Entisenä posliininmaalauksen harrastajana kun tiedän, että keramiikkaakin poltettaessa tulee kaikenlaisia mukavia yhdisteitä.

Lisäksi kuulin viime viikolla, että erästä talon kattoa purkavat työmiehet olivat sanoneet purkutyön alkuvaiheessa, etteivät ole missään tavanneet yhtä homeista työmaata. Näin kaupunki säästää.

 Muuten olen tutkaillut esimerkiksi keväisiä/kesäisiä salaatti-ideoita sun muuta juhlasyötävää. Lisäksi kokeilin sunnuntaina juhlamekkoa ja sepä menikin kiinni yllättävän helposti eikä näyttänyt yhtään hullummalta.

Nyt menenkin tekemään muutaman vatsalihasliikkeet ja sitten nukkumaan :P


2 kommenttia:

 1. Vatsalihasliikkeitä? Varo ettet ylitreenaa ja ne pullistuu niin ettei mahdu mekkoon ;-)

  Ei vaan, kateellinen täällä huutelee, olin kuopuksen koulun lähellä peli-illassa ja tylsistyksissäni söin juustonaksuja, poppareita, suklaata ja vaikka mitä. Gnjäääh, missä mun itsekuri on?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *hirnkops* ylikunto uhkaa :D NOT! Tänään oli tyhypäivä ja ihan liian fiinit annokset, oli pakko syödä vielä kotona härkistä ja jälkkäriksi jäätelöä :P Se mun itsekurista.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)