torstai 9. maaliskuuta 2017

Röpelö

Eksyin töissä sellaiseen vessaan, jossa olen muistaakseni viimeksi käynyt viime kesänä. Siksi olinkin varsin yllättynyt, kun menin siellä aivan tukkoon. Pukiessani katselin sitten seinää pöntön takana ja näin tämän:

Varsin terveennäköinen seinä, eikö vain? Näytin kuvaa työkavereille, jotka järkyttyivät. Oikeasti.

Menin takaisin kirjastoon ja vetäisin kortisonilääkkeet henkeen, helpotti hiukan. Ääni meni silti ja kurkku tuntui paksulta ja myöhemmin päivällä tuli humahdus-väsy. Soitin kuitenkin jo lääkkeenoton jälkeen työterveyteen pyytääkseni lääkärin lähetteen Allergiasairaalaan uusiin histamiinikokeisiin. Viimeksi pari vuotta sittenhän se jäi karvan verran vaille astmasta, mielestäni tilanne on kuitenkin huonontunut. Sairaanhoitaja oli tosi mukava ja sain ajan lääkärille parin viikon päähän. Kyseinen lääkäri on lisäksi sellainen, joka suunnittelee esim. pitkien poissaolojen jälkeen paluut ja kuulemma oikein mukava ihminen.

Loppupäivä meni itseasiassa humahdus-väsyn jälkeen aika hyvin ja jaksoin mennä jopa pilatekseen. Jostain kumman syystä tämä tunti ei tuntunut ihan niin tuskaiselta, kuin edellinen (ennen hiihtolomaa). Ehkä jotain kehitystä on tapahtunut? Näin kevätpuolella ihmisten vähitellen muistaessa toisensa alkaa taas olla pukuhuoneessakin enemmän juttelua kuin ennen. Puhuin pitkään yhden nuoren naisen kanssa alhaisesta verenpaineesta ja sanoin, että mulla on aina salmiakit mukana jos tuntuu, että alkaa pökertyä :)

Loppuun video, "todella vanha". Muistan tykänneeni tästä yläasteella, jolloin se oli uusi :P
5 kommenttia:

 1. Uuh, ikävä vessanseinä!

  Mulle oli aika järkytys huomata, miten pystyin reissussa olemaan oireettomasti. Elämä siis voisi olla sellaista oikeanlaisissa olosuhteissa. Tavallaan surullista, tavallaan lohdullista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Mäkin olen todennut, että olisi kiva olla lomalla koko ajan jos joku maksais, kun silloin olen aina terve :P

   Poista
  2. Oli muuten ihan mielenkiintoinen, mulle uusi tieto ruokavaliosta homesairauden hoidossa (artikkelin lopussa maininta): http://m.iltalehti.fi/terveys/201703102200082490_tr.shtml

   Sä taidat olla hyvällä tiellä un syömisten suhteen!

   Poista
  3. Just luin yhden artikkelin, jossa suositeltiin vhh:ta. Mä olen taas repsahtanut leipään, mutta oikaisen tapani kyllä.

   Poista
  4. Jaa, olikin samasta artikkelista kyse :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)